23 hetes és 5 napos kismama vagyok! Aggódom hogy az eddig feljött 6 kg az sok,170 cm vagyok és 72 kg-al kezdtem a terhességet. Most vagyok 78. Ti hogy álltok a hízással?
Én most leszek 23 hetes.
Amikor nem voltam terhes akkor átlagban én 55 kg voltam a 162 cm-emhez.
De az az igazság hogy a terhességet nem tudom mennyivel kezdtem, de szerintem nem voltam 60 kg se ebbe biztos vagyok.
Viszont most legutóbb a védőnő 69 kg-ot mért...szinte el se hiszem mert nem is látszik egyáltalán. Átlagosnak nézem ki csak ugye van terhes pocakom már és ennyi...Szóval néha becsapós szerintem ez az egész és ezért én nem is foglalkozom vele.
Azzal inkább hogy ha majd megszületik na akkor a mérleg is mutassa majd azt amit látni akarok ami ne legyen több 55 kg-nál!
Utolsó,én meg azt hogy hátulról nem is néztem ki terhesnek :-) :-)
Amúgy az első terhességemnél csak a hasamon nem látszott (ugyanis picike volt) a felszedett 10 kiló (de erősödött a karom, combom, kitelt az arcom). Mégis úgy eltűnt a felszedett súly a szülés után, hogy két hónappal rá már 3 kg mínuszban voltam. Szóval egyéni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!