Nincs baja a babának? Ugye nem lesz?
Figyelt kérdés
az történt hogy egy idióta barom vtam h begyógyszereztem magam 7hetesen igaz a gyomromat kimosták és azt mondták az orvosok h nem szívodott fel még. de nagyon félek.nem akarom elvetetni a babámat emiatt. az orvosok meg tudják állapítani még a 12-dik hét előtt hogy lenne e vmi rendellenessége a babunak???ma vtam ultrahangon 8hetes vagyok és amióta láttam az ultrahangot csak bőgök. már kivok. én szeretném a babát....2010. ápr. 21. 23:28
11/13 anonim válasza:
Bizzál az orvosokban meg Istenben és abban,hogy benő a fejed lágya.Nem hiszem el,hogy 1 f..sz többet ért Neked mint a gyereked.Szegény babának csak Te vagy és csak benned "bízik".Remélem ezentúl úgy vigyázol rá,ahogy kell!!
12/13 anonim válasza:
hányszor írod még ki a kérdést.sztem te:
1.:a pontokra hajtasz azért írod ki ennyiszer a kérdést.
2.:bosszantani akarod a kismamikat az ilyen felháborító kérdéssel.
3.:ez úgy kamu ahogy van.
4.:ha mégsem kamu akkor rohadj meg.
13/13 anonim válasza:
ne haragudj, de szerintem tényleg jobb lenne, ha már meg is szülöd, hogy örökbe adod. se a saját, sem a gyerek életét, sem a szüleidét nem nehezíted. ráérsz még családot alapítani, mikor érettebb leszel. szerintem az jobb lenne a babádnak is, meg neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!