Nincs baja a babának? Ugye nem lesz?
Ezt a kérdést már fel tetted egyszer itt NEM?
2010. ápr. 21. 23:33
Ma már olvastam a kérdésedet,megmondom őszintén elég nagy hülye vagy! Családod melletted van,ott van egy pici a pocakodban aki mindennél többet ér!Ne foglalkozz a pasiddal,ha igazán szeretne,így is úgy is melletted állna.Ha most nincs melletted késöbb se lesz,hiába veteted el a babát... Imádkozzál,hogy nem lett semmi baja a babának és legyetek boldogok,ha kell apa nélkül!
2010. ápr. 21. 23:35
3/13 A kérdező kommentje:
de erre konkrétan senki nem adott választ!!!!!!!!!!!!!!
4/13 A kérdező kommentje:
23:35-ös. igazad van teljesen. és hidd el imádkozok is nem is kicsit. rem téll nem lesz semmi.soha többé nem csin ilyet az egyszer biztos:(
Mert nem vagyunk orvosok.
2010. ápr. 21. 23:37
ha az orvos is azt mondja, hogy nem szívódott fel, ami tényleg nem szívódhatott fel, ha kimosták időben a gyomrod, akkor a babának ettől nem lesz semmi baja, max. a lelki megrázkódtatásodtól. de 12 hetesen tuti nem mondják meg, hogy lett e valami baja. ha lett, akkor pedig valószínűtlen, hogy ettől. ezt ha jól emlékszem talán 5. v.6. hónaptól tudják megnézni.
2010. ápr. 21. 23:40
7/13 A kérdező kommentje:
de ezek miatt nem merem:(
Ahogy kimosták a gyomrodat, látták, hogy milyen állapotban jönnek ki belőled a tabletták. Azért mondták, hogy nem szívódtak fel, mert gondolom még látszódott a filmréteg a külsejükön. Könyörgöm, higgy már az orvosoknak! Ha pedig nem szívódott fel, akkor nem jutott el semmi a babáig. Légyszi nyugodj meg, és élvezd a terhességedet, az a babának is sokkal jobb. Egyébként örülök, hogy nem akarod elvetetni. Ha esetleg később nem támogatnának, akkor még mindig örökbe adhatod a szülés után. Az is sokkal jobb, mintha megöletnéd.
2010. ápr. 22. 00:50
Szerintem te magad sem tudod mit akarsz.
Már ne is haragudj, ha annyira akartad, meg hogy nehogy baja legyen mi a f....ért nem gondolkodtál mielőtt beszeded a gyszert????
Szegény gyerek, csak sajnálni tudom.
Remélem ha megtartod mire megszületik megjön az eszed.
Bocs, hogy ezt írom, de én sem voltam a felhők fölött amikor megtudtam, hogy babát várok, de mégsem tettem olyat ami károsíthatná.
Ha már így van vigyázni kell rá.
2010. ápr. 22. 07:58
Atyám. Hirtelen nem is tudok mit írni.
Ha a dokik azt mondták a tabletták nem szívódtak fel, akkor valószínű semmi baja nem lesz. Főleg hogy az első pár hétben még nincs közvetlen kapcsolat az anya szervezete és az embrió között mert a sárgatest táplálja a babát amíg a méhlepény nem fejlődik ki és nem veszi át ezt a szerepet. Ez kb a 12. hétre történik. Szóval ha 7 hetes voltál, akkor sem valószínű hogy kapott a baba a gyógyszerből.
Ha úgy döntesz -a szavaid alapján- hogy szeretnéd a babát akkor most már felelősségteljesen kell viselkedned, mert egy élet fejlődik benned, akiről Neked kell gondoskodnod, akár apa nélkül.
Kívánom hogy minden rendben legyen -Veled lelkileg- és a babával is.
2010. ápr. 22. 10:23
Kapcsolódó kérdések: