Ugye nincs baja a babának? 12 hetes múltam,1,5 hete láttam utoljára uh-n,1O+6 hetesen.
Figyelt kérdés
Nem görcsölök, nem vérzek, néha olyan érzésem van enyhén, mintha meg akarna jönni, néha meg szúrkál oldalt a méhemnél. Tegnapelőtt még hánytam, tegnap meg ma mintha kevésbé lenne hányingerem, de azért van. Nagyon félek, nehogy így a "finishben" legyen baja :-S2011. jan. 14. 14:03
1/8 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja,relax,ne agyalj :)
2/8 anonim válasza:
Túl vagy az első trimeszteren, ilyenkor már enyhülnek a tünetek általában. A megjön-érzés természetes, hisz normál esetben most kellene megjönnie... a szervezeted pedig lassan felejt. Attól, hogy az eddig tünetek enyhülnek, a babádnak nem lesz baja :) Sokaknak még az első hetekben sincs semmi tünetük, a babájuk mégis jól van....
3/8 anonim válasza:
Ne izgulj!!Tudom, könnyen mondom, és igaz én hétfőn lépek a 11. hetembe, ugyanúgy izgulok, mint Te. De a méh szúrka nem gond, ahogy nő a méhed, ez természetes. A mensi szerű érzés nagyon sok kismamánál jelen van. A hányás pedig a 11. hét körül már el kezd enyhülni, de hááát mindenki különböző!!! DE hidd el, minden rendben, nem lesz semmi baj. Mikor mész dokihoz?
4/8 anonim válasza:
Ne izgulj. A menzi érzés normális. A méhszuri ugyanúgy. A tünetekkel ne agyalj, nekem soha nem volt semmi tünetem, hányinger meg miegyéb.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Nehéz nem izgulni. Szerdán megyek uh-ra.
2011. jan. 14. 17:03
6/8 anonim válasza:
Ettől a várakozástól én is kikészülök...6hetesen voltunk utoljára uh-n és dokinál. még egy hét a 12 hetesig és kb egy hete megszűntek a tüneteim. nekem még a pocim sem szúrkál. azért remélem minden rendben van a picivel...
7/8 anonim válasza:
En is hasonloan vagyok, mint az utolso. 1 het van a 12 heti UH-ig, en mondjuk 10+4 hetesen voltam UH-n, de nekem is elmultak a tuneteim, az a keves is ami volt. Es rettentoen izgulok. (mar tul vagyok egy szulesen es egy vetelesen)
Foleg, hogy 2 11-12 hetes hetes kismami van a kornyezetemben es nem tudom, hogy elnem tul, ha valami baj lenne...nem vagyok feltekeny,de szornyu lenne ugy latni...
8/8 A kérdező kommentje:
Nem lesz baja a babádnak! Enyém már 9 hónapos :)
2012. máj. 3. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!