Tápis babának sűrűn szorulása van, sötétzöldeset kakilt utoljára, Normális ez? 1,5h baba
Figyelt kérdés
Mi kell ilyenkor adni? Sűrűn puffad is,inni valót nem nagyon fogadja. Teendő?2010. febr. 26. 19:26
1/2 anonim válasza:
Nekem is 3 naponta kakil a kislányom. Tápit is kap. Azért zöld a kakija, mert sokáig pang benne. Hőmérőzd, nekem az mindíg bevált. Meg a kamillatea jó. Amíg krémes a kakija addig nincs gond. Ha viszont kemény akkor konzultálj a dokival.
2/2 anonim válasza:
Szerintem válts tápit.Mi is így jártunk,csórikám csak szenvedett.Aztán kipróbáltunk mást és ég és föld volt a különbség.Most 1 éves és szépen beállt,hogy minden 2. napon van kaka-minden nehézség nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!