Mensi napján negatív teszt. Most akkor mi van? Mikor lesz pozitív?
Figyelt kérdés
Mikor csináljak másik tesztet?2010. ápr. 21. 21:49
1/7 anonim válasza:
Három nap múlva. Nekem is a késés utáni harmadik napon lett pozitív. Drukkolok!
2/7 A kérdező kommentje:
És előtte neked is mind negatív volt?
2010. ápr. 21. 22:16
3/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem ez teszt függő is. Nekem a Medi Lab kimutatta már 4 nappal elötte!
De várj 3-4 napot és akkor próbáld újra!
Egy nagy kalappal!
4/7 anonim válasza:
szia nekem még meg se kellett volna hogy jöjjön volt 1-2 nap hozzá de már nagyonhalvány pozitiv lett.gabriel volt.35hetes km.
5/7 anonim válasza:
Nekem mensi előtti napon kimutatta a Gabriel, de ha később volt a peteérésed, akkor nyílvánvalóan később fogja kimutatnia teszt.Remélem sikerült a bébi, majd írd meg.Szurkolok.32 hetes k.mami
6/7 anonim válasza:
Első nap negatív volt:) Második nap mérgemben nem is csináltam tesztet. A harmadik napon lett pozitív, viszont akkor pillanatokon belül, ahogy ráért a minta, már rajzolódott is ki a csík. Első voltam.
7/7 anonim válasza:
h mikor lez pozitív?majd ha terhes leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!