"Régen az ilyen hibás esetek, mint te, szépen kiszelektálódtak" - mit szólnátok egy ilyen mondathoz?
A méhlepényem fedi a méhszájat. (Volt pár hónapja egy missed abom, állítólag amiatt.) Még lehet, hogy odébb mászik, de ha nem, instant császár. Beszélgettük a családommal, hogy milyen király, hogy a 21. században élünk, nem kell belehalnom a szülésbe...
Erre érkezett a fenti megszólalás az öcsémtől.
Biológiai értelemben igaza van, mégis furcsának tartom, hogy ez a dolog lutri, nem genetikailag kódolt, és nem is tudtam volna tenni ellene (ellentétben azzal, ha pl. száz kilót híznék terhesen és ezzel veszélyeztetném mindkettőnk életét), a tesóm úgy látja, hogy emiatt alkalmatlan vagyok a szaporodásra és a további életre, "megérdemelném", hogy az evolúció tegye a dolgát.
Ti hogy reagáltatok volna erre?
Az öcséd egy hülyegyerek, már bocs... az hogy igy nyílvánult meg a saját testvéréről, és annak a születendő gyerekéről, az mérhetetlenül azt mutatja, hogy mekkora suttyó ,primitiv... barom! Saját magát minősíti.
Nekem is van öcsém! Az életbe ilyet sose mondana nekem (pedig szoktunk vitázni), de van egy határ... én 28 vagyok, ő 25.
a másik meg ha ilyet mondana nyakon is csapnám... hogy ébresztő... mert tudod ez mögött egy jó nagy adag tapintatlanság van... és inkább általam jöjjön rá, mint sem hogy egy idegen mondjuk megverje, mert amúgy paraszt volt!
Hát én is valami kedveset mondtam volna:
kár, h a tajgetoszi buli már tilos volt a te születésedkor...., vagy szimplán, csak: kapd be a ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!