"Régen az ilyen hibás esetek, mint te, szépen kiszelektálódtak" - mit szólnátok egy ilyen mondathoz?
A méhlepényem fedi a méhszájat. (Volt pár hónapja egy missed abom, állítólag amiatt.) Még lehet, hogy odébb mászik, de ha nem, instant császár. Beszélgettük a családommal, hogy milyen király, hogy a 21. században élünk, nem kell belehalnom a szülésbe...
Erre érkezett a fenti megszólalás az öcsémtől.
Biológiai értelemben igaza van, mégis furcsának tartom, hogy ez a dolog lutri, nem genetikailag kódolt, és nem is tudtam volna tenni ellene (ellentétben azzal, ha pl. száz kilót híznék terhesen és ezzel veszélyeztetném mindkettőnk életét), a tesóm úgy látja, hogy emiatt alkalmatlan vagyok a szaporodásra és a további életre, "megérdemelném", hogy az evolúció tegye a dolgát.
Ti hogy reagáltatok volna erre?
Mennyi idős az öcséd?
Egyébként simán közölheted vele, az olyanokat, mint ő régen a Tajgetoszról dobták le.
Egyébként komolyan agyalsz egy ilyen hülye beszóláson?
25 éves.
A tajgetoszos válasz, megvallom, átsuhant a fejemen, de dialektikailag nem lett volna épp korrekt visszavágás. :)
Amúgy nem sírtam tele a párnámat miatta - szándékosan nem is írtam le a reakciómat -, de szöget ütött a fejemben. Nem agyalok rajta, csak gondolkodom. :)
1-es
A szarkasztikus beszolasokra csak ujabb es ujabb szarkasztikus beszolasok jonnek. Igy nem lehet vitat, feladatot,....vagy barmit is megoldani.
Kerdezo....
Az ocsed meggondolatlan volt. Hibazott. Bantot a szavaival. Ezert nem kell leharapni a fejet, de tudtara kell adni, hogy a szules veszelyekkel is jarhat, amibe akar az anya, akar a gyerek, sott mindketto is belehalhat. Ez nem vicc!
A "csaszar" elnevezes egyebkent ugytudom Julius Cezar ota hasznaljuk. O polgari csaladbol szarmazik, es ezzel a technikal szuletett. Lovaknal es egyeb mas haszonallatoknal ez mar nagyon regen hasznalatos.
A genetikailag kodolt oroksegunk nem erre a taplalekra volt kodolva. A testunk lenyegesen kisebb volt. Nezd meg a kozepkori varakat hol van a mellved magassaga es az ajto nagysaga! A lovak merete peldaul egy farkas kutya nagysaga volt nehany ezer eve.
Igaz hogy a testunk valtozott, megis azt kell mondanom hogy az evolucio (Darwin) elmelete nem igaz. Nem lehet igaz, mert alapveto logikai ellentmondasok vannak benne. Vagyis sajat magat tagadja. Ugyan ugy mint a "minden nezopont kerdese" cimu kijelentes. Latszolag igaz, megis butasag :)
Hat ez erdekes.volt ...
En magyon szarkasztikus tudok lenni
Tuti visszaszoltam volna valamit :-)
Kb. ezt reagáltam volna:
Hogy anyánk miért nem nyelt le Téged?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!