Mit tegyek, a férjem meg akar válni a hullámos papagájainktól amikor megszületik a babánk?
Figyelt kérdés
Van 2 hullámos papagájunk. Leginkább ők az enyémek mert én foglalkozom velük. Több éve velem vannak és soha nem tudnék megválni tőlük mert nagyon szeretem őket! A férjem meg veszekedik velem hogy nem lehetnek velünk ha megszületik a babánk! :(((( Én nem akarok tőlük megválni és nem is fogok. Most mi lesz? :((2016. szept. 2. 19:21
12/15 anonim válasza:
Nagyon poroznak és száll mindenhova a parányi tollpihe. Volt két imádott papagájunk. Meg nem váltunk volna tőlük semmi pénzért, de megszületett a babánk. Külön szobában voltak, nehogy gond legyen. Aztán beindult a mozgásfejlődés és már nem tudtuk őket elkülöníteni. Valahogy a papagájok is háttérbe szorultak a gyerek mellett. Sajnáltuk a gyereket is, hogy szívja a port és a tollat, és a papagájokat is, hogy már nem ők az elsők. Jobbnak láttuk új otthont keresni nekik. Remélem most boldogok az új helyükön!
13/15 anonim válasza:
Ja, és ők kezes papagájok voltak. Nagyon igényelték a törődést.
14/15 A kérdező kommentje:
Több éve velem vannak, hozzám nőttek. Az életbe még soha nem váltam meg semmilyen állatkámtól sem akármi volt és tőlük se fogok. Nem egy helyen tartom majd őket a babával.
Utána már papagáj nem lesz, de ők hozzám tartoznak, nem tárgyak ők hogy csak úgy tovább adom őket, nekem fontosak.
2016. szept. 3. 10:07
15/15 anonim válasza:
Dehogy kell megválnod tőlük.
Úgyse a babaszobában lesznek, ha hozzájuk nyúlsz, utána kezet mosol.
Ha szellőztetsz, az utcáról több por jön be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!