Paramamik, akik figyelik a babamozgást: hogyan nyugtatjátok meg magatokat, ha épp nem akar mozogni?
Második trimeszterben vagyok, egy ideje napi szinten érzem a mozgást. Ha véletlenül mégis késő estig nem érzem elkezdek beparázni, hogy baj van-e. Pedig tudom, hogy ebben az időszakban nem mindig napi szintű a mozgás, nem kell megijedni, de mégis aggódni kezdek.
Valaki hasonló helyzetben? Hogyan nyugtatjátok meg magatokat?
Akkor "hasonló korú" kismamák vagyunk :) Szívhangfigyelőm nincs, azt hittem nem is lesz szükségem rá, ha már érzem mozogni. Pedig dehogynem. Ha lenne akkor egész nap azon lógnék. De venni már nem fogok, szóval marad a para :)
Lenne vajon valami testi jele annak, ha nincs minden rendben?
Utána kerestem és olvastam a témában. Cikkeket, kiadványokat és más kismamák személyes tapasztalatait. A mozgáson mondjuk annyit nem paráztam, egyszer volt, hogy a szokottnál kevesebbet mozgott, de rájöttem, hogy semmi baja, csak kánikulában passzívabb, mint máskor.
Egy hete viszont frászt kaptam, amikor percekig ütemesen lüktetni kezdett a hasam. Elképzelni nem tudtam, hogy mi folyhat odabent, és csak arra vágytam, hogy bár röntgenszemem lenne. Aztán kiderítettem, hogy most sincs gond, csak benyelt egy kis vizet és csuklik, ami teljesen normális.
Most vagyunk 31 hetesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!