Hány hetes lehetek? Messi elötti fogantatás.
Figyelt kérdés
voltam múlhét szerdán dokinál,uh-28mm petezsák.doki szerint 6 hetes.igazság szerint 21.-én kellett volna megjönnie,de késett 5 napot,és 3 nap barna volt.
18-án voltunk csak együtt.(március)ilyenkor mi alapján számol a doki?pénteken megyek megint.szerintetek?
2010. ápr. 21. 17:03
1/3 anonim válasza:
szia!Nekem sem középidőben fogant,hanem mensi előtt 3 nappal!Ilyenkor úgy számolnak,hogy csinálnak legalább 3 UH-ot a 12.hétig!Mert a 12.hétig a babák egyformán fejlődnek!És abból számolnak majd kort!Úgy szokták mondani,hogy x hetes,az ultarahang terminus alapján!És nem vérzéstől számítva!Üdv:28 hetes kismami
2/3 anonim válasza:
UH szerint (babaméret) fogja számolni a heteket. De nagyjából jó is a 6 hét, mert ha a szextől visszaszámolsz 2 hetet, akkor márc.4-től kell számolni a terhességedet.
Amúgy nálam se a mensi szerint számolnak, hanem uh szerint lőtték be, mert nekem 35 napos ciklusaim voltak.
3/3 A kérdező kommentje:
tehát:márc.15-én töltöttem elvileg a 6.hetet.14-én voltam dokinál és akkor üres petezsákot látott.akkor lehet esély hogy még kialakul a baba?
2010. ápr. 21. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!