Csillka kérdése:
Mivel férjhez mentem elkoltoztem otthonról. Az új lakásban rosszul alszom,4-5 orat. Ennek 3 hónapja, es most kiderult, terhes vagyok, ennek 1 hete, azóta még rosszabbul alszom,3 órát kb. Reggel 7kor kelek, melo miatt. Volt másnál is ilyen?
Figyelt kérdés
Folyton ideges és kialvatlan vagyok2016. szept. 1. 15:34
11/17 A kérdező kommentje:
A kérdést azért tettem fel, hogy hátha valaki tud segíteni, és nem azért, hogy az legyen a téma miért nem költöztem el régebben. Ha nem tud normálisan hogy válaszolni akkor nincs amit ide írogatni.Gőzöd nincs róla, mikor mentem férjhez miért pont akkor amikor, és miért nem éltem együtt a párommal. 6 évet külföldön dolgozott, én meg itthon a tanügyben, szóval gondolom kissé érthetővé tettem neked a dolgokat.
2016. szept. 1. 19:55
12/17 anonim válasza:
10, mondjuk én 21 évesen házasodtam, nehéz lett volna előtte 10 évet külön élni... miért is baj ez neked amúgy?
13/17 anonim válasza:
Én a férjhez menés előtt barátom szüleinél laktam és akkor mi van nem mindegy hogy szülői ház vagy anyós :)
Talán annyiban böki a csörüket hogy előtte nem laktatok együtt de hát kinek hogy pedig hasznos:)
14/17 anonim válasza:
Nem értem mért lenne gáz a szülői házból férjhez menni!ilyet csak ostoba ember írhatott.mi mamámnál laktunk a férjemmel kb 2évig utána tudtunk saját házat venni nem tudom ebben mi a kivetni való.
Nyugi kérdező nekem is nehéz volt megszokni hogy másik faluba másik házba másik ágyban alszom.kis idő és jobb lesz.
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat, remélem jobb lesz :)
2016. szept. 2. 15:03
16/17 anonim válasza:
NEkem ugyan nem baj, csak szerintem nevetséges. Férjhez mész, felnőttesdit játszol, közben pedig depressziós vagy, mert nem tudsz leválni anya szoknyájáról.
17/17 A kérdező kommentje:
Ez nem anya szoknyájrol való levalas, egyszerűen megszokás. Szuleim jelenleg külföldön tartózkodnak 2 hete, és a férjemmel haza jöttünk, 2 napra es mindkét nap szuperul aludtam, egyszerűen nehezen alkalmazkodom a változáshoz.
2016. szept. 3. 06:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!