6 hetes terhes vagyok de semmi panaszom nincs. Más is volt igy?
Figyelt kérdés
Orvosnál még nem voltam 2 hét mùlva megyek mert sajnos addigra kaptam idöpontot. Elsö terheségem a mellem fájdogál néha meg a pocakom szurkál kicsit.. de hányingerem szédülésem semi nincs2016. aug. 21. 18:56
1/11 anonim válasza:
Nem kötelező, hogy panaszod legyen.
2/11 anonim válasza:
Mindenkinek más, én például 6-7. héttől kb. a 10. hétig majdnem mindent kihánytam, sógornőmnek meg semmi baja nem volt.
3/11 anonim válasza:
Nekem az volt a panaszom, hogy nem volt semmi :)
Úgy mentem a 7 hetes vizsgálatra, hogy tuti azt fogja mondani a doki, h hát mégsincs ott semmi... Ezért volt, hogy azon a napon, amikor menni kellett, párom elkísért, mert olyan ideges voltam, hogy senki nem tudott hozzám szólni már. Aztán megnyugtatott a doki, h látható és meghallgattuk a szívét. Na innentől minden uh-t alig vártam, mivel 1 hétig kb az uh-k után még elviselhető voltam, utána viszont mindig a párom agyára mentem :) A legnagyobb gondom a puffadás, székrekedés és a ruhák voltak...
A második trimeszter óta viszont több gondom is van ezek mellett, de ez még mindig a nagyon nagyon könnyű váradnósságok közé sorolandó szerintem :)
Üdv,
24 hkm
4/11 anonim válasza:
Semmit nem jelent, főleg ennyire az elején :) még bármi lehet! Én ötödik héttől rosszul voltam, de nagyon. Rókázni csak 9 hetesen kezdtem, viszont nekem a 12. hétre nemhogy jobb, de sokkal rosszabb lett. 20 hetesen lettem jol. A sógornőm meg SEMMI tünetet nem produkált egesz terhessége alatt. A végén zsibbadt a lába, ennyi. Megis mindketten makk egészséges kislányt szültünk :)
5/11 A kérdező kommentje:
Ènekem azért furi kicsit h panaszmentes vagyok mert az ismeröseim mikor babát vártak mindegyiknek minden baja volt.. Volt amelyik 3 hònapig az ágyat nyomta :) énis félek az első vizsgálatòl.. de remèlem minden rendben lesz a kis bébivel :)
2016. aug. 21. 19:35
6/11 anonim válasza:
Örülj neki, hogy nincs, szerencsés vagy. Én alig tudtam felkelni az ágyból... Örültem volna, ha nincs semmi panaszom. :)
9/11 anonim válasza:
Első gyermeknél semmi tünetem nem volt késöbb is csak annyi hogy fájt a cicim de szinte a terhesség végéig és sokat jártam pisilni de itt már a végefele jártam. Most 16 hetesen csak annyi tünetem van hogy szintén fáj a mellem.Az elején nem volt semmi tünetem. Szóval mindenkinek más nem kell megijedni ha nincs tünet az nem mindig jelent rosszat..
10/11 anonim válasza:
36 hetes leszek,1x se hánytam, nem volt hányingerem, semmi terhes tünetem. Egyetlen a gyomorsav, az kb 24-25. héttől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!