Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor ágyazódhatott be? Vajon...

Mikor ágyazódhatott be? Vajon kicsi lehet még?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Aug. 16.-án volt meg utoljára a menszim..3 nappal előbb jött meg mint kellett volna. Azát a párommal aug. 26.-án és 30.-ám voltunk együtt. MOst már két és fél hete kési..van pozitív tesztem is. Tegnap voltam dokinál megállapítptta hogy terhes vagyok. Ma voltam uh. és ott csak egy petezsákot látott 10 mm. Azt mondta hogy már többet kéne látnia mert számítsa szertin 6 hetesnek kéne lennem. Szerintetek baj van? Vagy csak rosszul számolt a doki és azért csak egy petezsák látszik...?

2008. okt. 1. 16:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincs baj. Kb most 6 hetes vagy, ilyenkor még petezsák a tuti, egy hét múlva a szívhANG IS..LEHET HOGY CSAK A BÉBID ELTAKARTA MAGÁT.
2008. okt. 1. 16:46
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!!! És az a 10 mm normális méret?

ja egyébként még azt mondta hogy ép és szabályos 10 mm-es petezsák..

2 hét múlva kell vissza mennem de eléggé izgulok..remélem hogy akkor már többet lát és nem egy elhalt terhességet :(

2008. okt. 1. 16:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem ennyi idősen 11 volt. És nekem is azt mondta a doki hogy minden ok. Szóval nyugi, vigyázz magadra az a lényeg!

Szia

2008. okt. 1. 17:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ezen ne aggodj. Ha nem tudod a pontos pe napjat, akkor nem tudhatjak pontosan a baba korat sem. Hisz lehet hogy a pe-es egy hettel kesobb volt az attlagnal es akkor mar teljesen masok az adatok. Szoval ezen ne izgulj , mert mikor mar a babat merik ugyos megmondjak a pontos korat :D
2008. okt. 1. 19:46
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen igyekszem megnyugodni :)

Csak az aggasz hogy a doki ugye mondta hogy a menszesz alapján már 6-7 hetesnek kéne lenne..viszont az uh-n csak egy 10 mm-es petezsákot látott..és azt mondta hogy ilyen korban már látni kéne szikhólyagot is..de remélem hogy csak később ágyazódott be és 2 hét múlva már nagyobb lesz..

2008. okt. 1. 20:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Bár az is igaz hogy úgy mondta hogy 10 mm-es ép petezsák..ez talán biztató nem?
2008. okt. 1. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!