Hova kell mennem védőnöhöz?
Figyelt kérdés
Újpesten(IV.ker)van a bejelentett lakcímem viszont a XXII.kerületben lakom életvitelszerűen.5 hetes km vagyok.2010. ápr. 21. 13:38
1/3 anonim válasza:
Szerintem keresd fel a 22-ben azt amelyikhez tartozol utca szerint.Hiszen az van közelebb és szülés után neki is meg kell látogatnia Téged.(Sőt,van ahol terhesség alatt is kimegy a védőnő. Nem tudom,számít e,h mi van a lakcímkártyádon,de max annyit kér majd,h irasd rá ideiglenes lakcímként 22ker.-i címet.
2/3 anonim válasza:
oda kell menned ahová hazaviszed a picit. én is újpesten voltam bejelentev amikor a kisfiam született és a XVII-be jöttünk haza. végig ide jártam védőnőhöz.
3/3 anonim válasza:
Én is a 22-ben lakok (vagyis most költöztem át) és a 22.kerületi védőnőkhöz tartozom (átküldték a papírjaimat is), pedig nem a tényleges laskhelyemre vagyok bejelentve. Adok egy számot: 06-1-207-5417, ezen megmondják kihez tartozol és tudsz időpontot is egyeztetni. De először kell majd egy orvosi igazolás arról, hogy van szívhangja a magzatodnak, arra adják ki a kiskönyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!