Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitív teszt után barnázás...

Pozitív teszt után barnázás mitől lehet?

Figyelt kérdés
Tegnap még negatív volt a teszt ma már halvány pozitív nagyon enyhe barna tegnap nyúlósabb ma kevésbé barna de még mindig barna kremesebb folyásom van ma tegnap kellett volna megjonnie, lehet nem marad meg a baba, mivel még nagyon korai orvoshoz menni nem mentem
2016. aug. 30. 12:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
34%
Akkor miért nem mész be az ügyeletre, ha ennyire kattogsz rajta? Gyakorlatilag megjött, a barna is mensi, a teszt is negatív már, volt egy kémiai terhességed, én ennyivel letudnám a dolgot, de ha nem tudsz beletörődni, akkor menj be az ügyeletre.
2016. aug. 30. 13:55
 12/25 anonim ***** válasza:
Bocs, látom, később lett pozi. Voltak itt sikertörténetek is, hátha jófej dokit fogsz ki, aki komolyan vesz.
2016. aug. 30. 13:57
 13/25 anonim ***** válasza:

Én két terhességnél is így jártam, pozitív teszt és rögtön barna. El is rohantam orvoshoz, de még nem látott semmit. A dokim csak akkor ad hormonpótlást, ha már uh-val bizonyított a méhen belüli terhesség. Nekem ezt ajánlotta, mindkét esetben elmúlt a barnázás.

3x1 Magne B6;

3x1 No-Spa

3x1 Rutascorbin

Remélem tudtam segíteni.

2016. aug. 30. 14:48
 14/25 A kérdező kommentje:
MagneB6 van nospa is a 3.gyogyszert lehet kapni vény nélkül? Köszönöm a segítséget
2016. aug. 30. 15:26
 15/25 anonim ***** válasza:
Igen vény nélküli az is.
2016. aug. 30. 16:02
 16/25 A kérdező kommentje:
Akkor szedem,remélem nem lesz gond olvastam olyat is aki barnázott mégis megmaradt a baba
2016. aug. 30. 17:04
 17/25 A kérdező kommentje:
Kedves 13-as válaszoló meddig kell szednem ezeket a gyógyszereket? Nyilván minél hamarabb menni szeretnék orvoshoz és mondom neki a problémát de még várni szeretnék egy hetet hogy lásson is valamit
2016. aug. 30. 20:04
 18/25 anonim ***** válasza:

8as vagyok

Igaz énnospat nem szedtem,de magnéziumot meg rutascorbint igen.Addig szedd míg panaszod van.Ártani nem árt.

Rutascorbin erősíti az érfalat,az egyébként is jól jön.

Szedhetsz még e vitamint az is hasznos ilyenkor

2016. aug. 30. 20:47
 19/25 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm
2016. aug. 30. 21:46
 20/25 anonim ***** válasza:

Velem sem foglalkozott a doki, ma már erősködnék gyógyszerekért, de 12 éve valahogy vakon bíztam az orvosban.

Én is a nemvárt környékén barnáztam majd egy hétig, majd az első trimeszterben még legalább 3x 3-4 napig.

Csak azért írom, hogy bíztassalak, van remény. Gyógyszer nélkül egészséges terhesség volt végül.

2016. aug. 30. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!