Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek is fáj a magzatvíz...

Nektek is fáj a magzatvíz tisztaságának vizsgálata?

Figyelt kérdés
Nemtudom hol olvastam de azt írták h nem fáj! Á dehogy..csak bevernek egy csövet és ömlik a vér..ja előtte befújtak vmi fertőtlenítőnek nevezett izével ami inkább chili paprikás sósavnak érződött..szóval borzalmas. Másnak is?
2016. aug. 30. 12:26
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nem nagyon szólt hozzám,ügyeletes volt,sokan voltak,el is rohant utána. Kézzel is vizsgált,azt hittem akkor már a cső van bent,nemtudom hány ujját használta.

Már akkor mondtam neki h nagyon fáj de azt mondta a szülés rosszabb lesz. Sztem meg ez a rosszabb, h 40+3 naposan b...kurálnak aztán vérezve hazaküldenek. Egész nap alig tudtam felállni a fájdalomtól,de a szülés persze nem indul be..es holnap újabb vizsgálat..ez kegyetlen.

2016. aug. 30. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!