Lehet magzatvíz szivárgás?
Figyelt kérdés
Már kétszer voltam bent 5 hét alatt a kórházba,mert azt hittem szivárog a magzatvíz,másodszorra kiderült csak folyás és van valami baci, most megint úgy érzem csorog valami folyamatosan átázik a bugyim,de feküdtem lepedőn 2 órát,ültem is kicsit és egy csepp sem volt. Ha zsepit teszek be sem ázik át. Már nem tudom mi van meleg van és izzadok plussz nagyobb mennyiségű folyás? 39 hetes vagyok. Köszi előre is a válaszokat!2016. júl. 18. 17:00
1/2 anonim válasza:
Szia, első baba? Elsővel én is azt hittem, és nyár volt szintén. De végül csak bennfogtak magas burokrepedéssel, mert van valamilyen papírcsíkjuk, amivel meg lehet ezt állapítani. Aztán hol szivárgott, hol nem. Még egy bő hetet elvoltam így bent a kh-ban.. de egyébként! Lehet kapni a gyógyszertárban magzatvíz szivárgás jelző betétet! Nézz utána!
2/2 A kérdező kommentje:
2. baba,de az elsővel ilyenre nem emlékszem,meg Ő tavaszi baba volt. Azt mondták az a betét akkor is elszineződik ha van valami fertőzés.
2016. júl. 18. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!