Ez a "rángás" a baba lenne?
sziasztok. ismét egy ilyenkérdés, bocsánat :-)
szóval nem tudom hogy a babucit éreztem vagy valami ideg/izom rángást. ma vagyok 17+5 hetes. szombaton egy erőteljes remegést éreztem. de nem a has felszínén hanem (hát leírom érthetően) bent a hüvely felett, középen, azaz ott a méh környékén. egy másodpercig tartott ez a remegés, és én azt hittem valami izom munka. aztán tegnap ez megismétlődött de nem volt oylan erős. kb. két hete is éreztem ilyet, de akkor még nem lehetett a baba. én arra gondoltam hogy mindig egy olyan kis nyomó érzést fogok érezni ha a baba végre felém is "jelez". szerintetek? létezhet hogy ő volt és érezhettem én ezt két hete is?
köszönöm a válaszokat és bocs ha unnátok már a kérdést.
szép napot :-)
Szerintem a babád volt és két hete is Ő lehetett csak akkor még nem tulajdonítottál neki nagy jelentőséget.
Én harmadik babámat várom és 13 héttől(!) érzem az apró rángásokat,hullámzásokat,rezgéseket,mintha buborékolna valami odabent.
jaj, köszönöm...akkor feljegyzem. bár a két héttelezelőttire nem emlékszem pontosan, de akkor megjegyzem a szombati napot. :-)
első baba így nemtudtam mit várjak...én pici kis nyomkodásra gondoltam, arra figyeltem!
gratulálok nektek is a babához! :-)
én nem tudtam mi az, azt hittem valami izomrángás. egy pillanatnyi időre éreztem csak haloványan tegnap. csak sejtettem hogy ő lehet az, mert sokan írták már hogy ebben a korban már érezték a picurkájukat.a mi kis csöppségünk egyébként eléggé lusti, alig mocorog Uh-n is. lehet azért érezhető ő eddig ritkán.
boldog babavárást neked is. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!