Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bartha Tündéről /Debrecen,...

Bartha Tündéről /Debrecen, Klinika/ mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 19:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Engem csak ügyeletes orvosként vizsgált meg mikor volt egy hematómám, aranyos volt, elmondott mindent mi történt, másoktól is csak jót halottam. Még akit ajánlani tudok Dr. Juhász Gábor, nekem ő a dokim, attól függ mennyire szeretnél nő dokit.
2010. ápr. 20. 20:36
 2/12 anonim ***** válasza:
Szia!Én nála fogok szülni júliusban!Évek óta Ő a dokim!A világ legaranyosabb nőcije:)))Imádom!Talpraesett,céltudatos!És ami nagyon fontos,iszonyat jó szakember!!!!Én még soha nem csalódtam benne!!!
2010. ápr. 21. 07:35
 3/12 A kérdező kommentje:
Én a két orvos között vacillálok. Tudnátok elérhetőséget tel. vagy magánrendelőt írni előre is köszönöm.
2010. ápr. 22. 13:08
 4/12 anonim ***** válasza:
Bartha Tündének a Thermál- ban van magán rendelője!Csütörtökönként rendel,de időpontot kell kérni! 70/3174133
2010. ápr. 22. 15:36
 5/12 anonim ***** válasza:

Kedves második! Nekem is Tünde a fogadott orvosom, és én is júliusban fogok szülni. Viszont nem tudom hogyan számoljak az anyagiakkal! Mondta, hogy az nst-k ott lesznek majd nála. Ez most az jelenti, hogy minden egyes alkalom 4000 Ft, és még az is lehet, hogy a végén naponta kell járnom, akkor az heti 20000? És te megkérdezted tőle, hogy mennyiért vállalja a szülést, vagy ez nem illik, és nem kérdeztél rá? Bocsi, csak mikor az első babát szültem nála még nem volt magánrendelése, és most nem tudom mire számítsak, mennyi lesz az anyagiak.

Bocsi az offért:Egyébként én is ajánlom. Kedves, talpraesett, és maximálisan megbízom benne.

2010. máj. 13. 20:31
 6/12 anonim ***** válasza:
20.31-es-nek!Őszinte leszek,nem beszéltünk még anyagiakról!Mi régóta ismerjük egymást!De Én úgy tudom nincs szabott tarifa a szülésre!Sajnos nst ügyben nem tudok segíteni!De őt ismerve nem hinném,hogy ha sűrűn kell menni,akkor minden alkalommal elkéri azt a pénzt!!!
2010. máj. 14. 07:43
 7/12 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen, hogy válaszoltál! Igen, én is régen ismerem, szerintem sem a pénz motiválja. Ha azért megtudsz valamit írj majd kérlek! :) Én is júliusban szülök nála. Te mikorra vagy kiírva?
2010. máj. 14. 09:25
 8/12 anonim ***** válasza:
Szia Kedves Utolsó!Júli. 14-re vagyok kiírva!De valószinű ,hogy jún. végén csaszim lesz!Neked mondta,hogy szabin van júliusban?Az első héten el is utazik!!!Te mikorra várod a babát???
2010. máj. 14. 09:47
 9/12 anonim ***** válasza:
Én július 30-ra vagyok kiírva. Nem mondta, hogy nem lesz, de majd rákérdezek, ha megyek hozzá. Hanyadik babád, és miért lesz császár? Nekem második baba, az első császár volt, de ő most fejjel lefelé van, úgyhogy jó eséllyel indulunk a sima szülés felé:)
2010. máj. 15. 11:58
 10/12 anonim ***** válasza:
Szia!Lehet ,hogy hónap végén már lesz!Nekem faros még most!Meg vacakol a szivem,így nagyon valószinű a császár!!!
2010. máj. 15. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!