Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma csinaltam egy tesztet, ami...

Munyesz kérdése:

Ma csinaltam egy tesztet, ami teljesen negativnak latszott . Fpar ora mulva felkeltem es pakolgattam mire lass csodat ott volt a masodik csik is. Vasarnap korul kene megjonnie. Ovum kb 14. - en lehetett. Volt mar valaki ilyen helyzetbe?

Figyelt kérdés

2016. aug. 25. 17:35
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Szia , nem nem teszteltem.. Probalom elengedni egy kicsit a dolgot..ha nem jon meg akkor tesztelek azt is majd csak 2-3 nap keses utan tervezem :) szoritok hogy baba legyen nalad ;) es te nem teezteltel??
2016. aug. 27. 13:57
 32/39 A kérdező kommentje:
Jah bocsi , most olvastam meg egyszer hogy negativ lett... Nyugi az enyem is joval ido utan lett ilyen... Nekem pedig semilyen tunetem nincs...egy kicsit szur a petefeszkemnel neha de kb ennyi... Talan te is varj meg par napot es hatha akkor... Ha hetfon kell neke megjonnie akkor mondjuk szerdan csinalj egyett..mindenkepp irj ha gondolod hogy nalatok milett ;)
2016. aug. 27. 14:09
 33/39 anonim ***** válasza:
Teszteltél azóta?
2016. aug. 30. 15:36
 34/39 A kérdező kommentje:
Szia , sajnos nemvolt szukseg a tesztre mert megjott hetfon delutan.. De sebaj , probalkozunk tovabb :) mar elkezdtem a folsavat is szedni .. :) akinel van fejlemeny irjon am ;)
2016. aug. 30. 18:52
 35/39 anonim ***** válasza:

#17-es vagyok

Holnap lesz 12 napja,h késik. Túl vagyok 3 negatív teszten. Holnap megyek újra orvoshoz. Izgulok :)

Én is el fogom kezdeni a folsavat mindenképp.

2016. aug. 30. 20:55
 36/39 A kérdező kommentje:
Nagyon szurkolok hogy osszejojjon nektek !!! Es te mit erzel ? Valami tunet ? Ird meg mindenkepp hogy miujsag holmap ;)
2016. aug. 30. 21:01
 37/39 A kérdező kommentje:
Szasztok... Fejlemeny?? Mit mondott a doki? :)
2016. aug. 31. 20:52
 38/39 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Voltam ma orvosnál. Mondta,h mivel pénteken sem látott semmit a másik orvos,így szerinte legyen egy Beta-HCG labor. Az eredmény még nem jött meg,ellenben a mensesem a vérvétel után fél órával igen. :(

Na majd legközelebb! Drukkolok mindenkinek,aki mostanában nem várja! :)

2016. aug. 31. 21:26
 39/39 A kérdező kommentje:
Sziasztok!! Azota kivel mitortent ??
2016. nov. 15. 00:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!