Munyesz kérdése:
Ma csinaltam egy tesztet, ami teljesen negativnak latszott . Fpar ora mulva felkeltem es pakolgattam mire lass csodat ott volt a masodik csik is. Vasarnap korul kene megjonnie. Ovum kb 14. - en lehetett. Volt mar valaki ilyen helyzetbe?
Figyelt kérdés
2016. aug. 25. 17:35
11/39 A kérdező kommentje:
Koszonom hogy leirtad , eltudom kepzelni hogy mit erezhettetek... Es akkor korubelul mennyi ido telt el mikor kijott a hamis erdmeny? Es melyik teszt volt? Most meg teljes szivbol kivano, hogy osszjojjon nektek !!! ;)
2016. aug. 25. 18:54
12/39 A kérdező kommentje:
Amugy , valoban hiszek abban hogy amikor jonnie kell jonni fog. Hala isten a parom kicsit realisabb es hamar visszahuz a valosagba .
2016. aug. 25. 18:55
13/39 anonim válasza:
Reggel csináltam negatív volt lehettem a mosogepre és ott is felejtettem, majd munka után újra a kezembe került.
De azért ameddig nem jön meg van remény 😊ismételni kell hátha mégis megbujt ott valaki 😊
14/39 anonim válasza:
És a teszt pedig x-epil volt. Azóta már nem használtam.
15/39 anonim válasza:
Az En idontuli tesztem mar 8 eves.
16/39 A kérdező kommentje:
Ertem.. Hat komolyan nemtudom. Eskuszom nem akarok semmit be beszelni . Tuneteim nincsenek , a petefeszkem szurkal hol az egyik oldal hol a masik.. De az lehet a lassan esedekes mensitol is. Bar eddiig nem tunt fel hogy jelentkezett e volna ilyen a tobbinel. Bar gondolom akkor pszichesen nem figyeltem magam ennyire :D Utolso valaszolo koszonom hogy leirtad , el sem tudom mondani milyen jo ezeket a siker psztorikat is olvasni ;)
2016. aug. 25. 21:13
17/39 anonim válasza:
Szia! Ne aggódj,nem vagy egyedül a türelmetlenséggel. Én is teszteltem a nem várt előtt 2 nappal,negatív lett. Majd 4 nap késés után újabb negatív teszt. Mondanom sem kell mennyire csalódott voltam. De azóta sem jött meg,ez már a 7.nap. Semmilyen menstruációs tünetem nincs,max néha kis alhasi görcsök. Akartam újra tesztelni,de nem mertem. Jövőhéten elmegyek orvoshoz,akkor kiderül. Kívánom,hogy neked is összejöjjön! :)
18/39 anonim válasza:
Harmadik picim várom. Mindháromnál korán tdszteltem, nem bírok sosem várni, ez van :D Az első tesztek mindig időn túl lettek pozik! Milyen tesztet használtál? Nem szürke, vagy fehér csík, ha nem színes? Akkor van remény! Esetleg képet nem tudsz feltölteni?
19/39 anonim válasza:
#17-es vagyok
Végül el tudtam ma menni dokihoz. Nem látott semmit. Azt mondta,hogy ha jövő héten sem jön meg,csináljak egy újabb tesztet. A jövő heti időpontom azért megtartom,hátha csak korán mentem orvoshoz.
20/39 anonim válasza:
Nekemis szurkal ket napja.. de betudom Annak h van ilyen.mert mègcsak 8napja volt ovum.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!