32 hetes terhes vagyok és vírusos hasmenést állapított meg a háziorvosom. Nem lesz baja a babának, ha hányok és megy a hasam? Dokimat hívjam fel?
Figyelt kérdés
Úgy félek2008. okt. 1. 11:05
1/4 anonim válasza:
Hívd fel a nőgyógyászod! Ő tud a legtöbbet erről. Ne aggódj!
2/4 A kérdező kommentje:
A háziorvosom azt tanácsolta telefonban,hogy feküdjek és igyak sokat és ha nem múlna el akkor hívjam csak fel a dokimat!
2008. okt. 1. 11:39
3/4 anonim válasza:
Igen, igyál nagyon sokat, hogy ne száradj(atok) ki és akkor a babód meg sem érzi hogy beteg vagy. Fel a fejjel! Ha nem múlik vagy nagyon aggaszt a dolog, akkor hívd fel a dokidat, esetleg irány a kórház, és adnak egy infúziót a kiszáradás ellen.
4/4 anonim válasza:
Szia! Mi nyaralni voltunk, s ott kaptam el 14 hetesen egy hányásos hasmenéses vírust. A doki azt mondta nem kell rá szedni semmit, az a jó ha minden kijön az emberből, mert akkor a vírus is hamarabb távozik, s sok folyadékot kell fogyasztani.Két nap alatt túl voltam rajta, s számomra még jól is jött, mert előtte rettentő szorulásom volt, s azóta helyre állt a székletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!