32. hetes vagyok, idegi állapot miatt (családi perpatvar a szülőkkel) nyíilni kezdtem c3110. Ez mit jelent pontosan?
Figyelt kérdés
ezen a héten feküdnöm kell,szednem a gyógyszereket,amit írt,és addig no sex.Azt mondta,hogy ha ezt a hetet kihúzzuk,akkor utána már nem lehet baj,persze nagyon ugrálnom azért majd nem lehet.Van még valami,amit elfelejtett?Pl. szerintem nem fürödhetek,csak tusolhatok,ilyesmikre gondolok.És akkor mondjuk 2 hét múlva már lehet szexelni gumival?2008. okt. 1. 10:52
1/5 anonim válasza:
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2/5 anonim válasza:
A szexet végleg elfelejtehed a hátralevő időben, ebből bármikor szülés lehet, hisz a külső és a középső méhszájad is nyitva van már 1 cm-re. A méhnyakad pedig még 3 cm.
Fekvés-fekvés.
Fürödni ,eleg vízben tényleg nem szabad, és a szexet is tényleg kerüljétek, ha nem szeretnéd, hogy elinduljon a kicsi.
Remélem pár hetet még kihúz ott bent, de ha nem, akkor se aggódj, már fejlett ahhoz, hogy megszülethessen.
3/5 anonim válasza:
Én nekem 2111. Tehát kicsit rosszabb a helyzet. Nem szabad fürödni, csak tusolni. Vigyázzni kell, nehogy elkapj valamilyen fertőzést, pl: idegen wc. Az orvosom nekem azt mondta, hogy lehet sexelni, attól rosszabb nem lessz, csak ovszerrel kellene, mert a himivarsejtek érlelik a méhszájat+ tartalmaznak oxitocint is, ami beindija a szülést. Nyugodtan a napi teendőidet végezheted, csak ugrálj és kerüld a rázkódást. Remélem segitettem.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat.Remélem azért még kihúzzuk egy darabig...
2008. okt. 1. 12:26
5/5 anonim válasza:
Szió! ne izgulj, nekem ez az értékem van 20. héttől! Ma vagyunk 27 hetesek! A második válaszoló jól leírta mitől kell óvakodnod.. Tényleg no sex, tudom nehéz! Ne emelgess, pihizz sokat, ne állj ne sétálj sokat egyhuzamban. És ha keményedsz, pihizz többet! Vigyázz magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!