Ha a doki tapintasos vizsgalattal azt mondja hogy kicsi a terhesseg es 2het mulva kell csak vissza mennem akkor az kb menyi idős lehet?
Kb 07.28-àn fogant a baba és 6 hetes terhes vagy ma.
De nézz màr utàna,hogy hogyan lesz a gyerek, meg mi mit jelent hamàr egyszer belevàgtàl. Köszi
Ne haragudj nekem ez kicsit bonolult folyamatosan olvasok utana de hat....
Szoval ha 7.06an torten a mensi elott az utolso probalkozas es egy het kb a beagyazodas akkor ez nem abbol az alkalombol szarmazik ? Szept.6 ra van idopontom
Az utolsó mensi első napját nézd! Onnan számolják a terhességet. KB. 30 napos ciklusnál aug. 14-én kellett volna megjönnie. Akkor kb. ma 10 napot késik, épp 6 hetes vagy. De hamarabb voltál, így normális h ezt mondta a doki. Én 4 hetesen hívtam, azt mondta 2 héttel később menjek.
A fogantatás gondolom jul. 14 utáni.
Ne haragudj,de leìrtam a fogantatàs kb idejét, ha tudod értelmezni,akkor làtod,hogy nem 07.06-ot ìrtam.
De ha abból az együttlétből fogant akkor 10 hetes vagy és nem fejlődik a terhességed tehàt valószìnűleg elhalt és vagy elvetélsz vagy műtéttel fejezik be, hiszen a doki nem érzett női ökölnyi méhet. Hanem visszahìvott 2 hét múlva. 10 hetesen màr van szìvhang és 3-4 cm a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!