Elég erős ez a teszt?
8 hetes vagyok, amikor orvosnál voltam bő 3 hete még csak a petezsák látszott, most a dokim szabin van, jövő héten tudok visszamenni hozzá, csak már nagyon aggódom hogy minden rendben van-e. Ma gondoltam egyet, hogy csinálok egy tesztet. De nem tudom, hogy nem kellene-e erősebbnek lennie ennyi idős terhesen?
Köszönöm.. nem kellene már olyan erősnek lennie mint a kontrollcsík?
Vagy csak túlaggódom? ...
figyu... a teszt nem arra van,hogy ellenőrizd minden rendben van e odabent.
Nyugodj meg ! felesleges ilyenkor már tesztelgetni hidd el. Biztosan minden rendben lesz majd meglátod.
3 hete még csak 5 hetes voltál, természetes hogy csak petezsákot látott. most amikor majd visszamész hozzá,hidd el ott lesz a babád is és verni fog a kicsi szive is !!! :)))
Gratulálok !
Szia!
Nekem az 5. héten alig látszott a csík, és kíváncsiságból csináltam egyet később is. Sose lett olyan erős, mint a kontrollcsík.
Viszont szép, erős pozitív, nincs okod aggodalomra.
Hát nekem pl sose lett erősebb :) ennél kicsit halványabb volt, és olyan is maradt. Megis minden rendben volt :)
Egyenként vetélés utan is meg egy ideig pozi a teszt tudtommal.
De hidd el, minden ok! Jövő heten látod majd, ahogy kalapál az a pici szív :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!