Pozitív teszt után erős megjön érzés, most akkor mi van?
A napokban kellene megjönnie,de mivel rendszertelen a ciklusom,igy nem tudom pontosan melyik nap.
Ma délelőtt csinaltam egy tesztet, ahol egy két percen belül megjelent a második csík is,igaz halványabb mint a kontrolcsík.
Mivel fáradékony vagyok,igy ledőltem aludni es erős mensi görcsre ébredtem fel, de egyenlőre nem jött semmi. Ez normális h ugy érzem még fog jönni? Csalhat a teszt?
Nekem a 10. hétig görcsölt úgy a hasam, mintha meg akart volna jönni. Az orvos szerint normális, vegyél a gyógyszertárban magnéziumot, az segít.
Csinálj még egy tesztet, persze, én csináltam vagy ötöt, másfél év után nem tudtam felfogni, hogy babánk lesz! :)) Gratulálok!
Ha ugyanolyan rózsaszín a második csík akkor az nem baj, ha halványabb mert terhességet jelez.
Nem fog megjönni akkor a mensi, a megjön érzés szokott lenni terhességnél, ez természetes.
Par hónapig ez normális van akinek végig van
De az elején szinte mindnekinek
Akkor kb mikor megszokott jönni
Szia, csináltál új tesztet?
Mi újság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!