Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitív teszt után erős...

Pozitív teszt után erős megjön érzés, most akkor mi van?

Figyelt kérdés

A napokban kellene megjönnie,de mivel rendszertelen a ciklusom,igy nem tudom pontosan melyik nap.

Ma délelőtt csinaltam egy tesztet, ahol egy két percen belül megjelent a második csík is,igaz halványabb mint a kontrolcsík.

Mivel fáradékony vagyok,igy ledőltem aludni es erős mensi görcsre ébredtem fel, de egyenlőre nem jött semmi. Ez normális h ugy érzem még fog jönni? Csalhat a teszt?

2016. máj. 31. 15:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Akkor meg ideje felfogni :D

Mikor hívjam a nőidokit? Mert utolsó havim április 26-an kezdődött, ovulációm kb május 18-an volt...

Meg meddig van a rizikó, h elmehet a baba? Mert mi egyenlore nem szóltunk/szólunk senkinek..

2016. jún. 1. 15:12
 12/17 Mono144 ***** válasza:
100%

Jelenleg kb. 5 hetes terhes vagy. Legmagasabb rizikó a 12. hétig van, de erre ne gondolj :) Mi a családban a nagyszülőknek akkor szóltunk amikor más volt pulzáló szívcső, barátoknak ismerősöknek a 12. hét után, most meg már látszik és rá is kérdeznek akikkel összefutok.

Dokihoz ha jól vagy elég 2-3 hét múlva menni ha bírod addig :)

2016. jún. 1. 15:28
 13/17 A kérdező kommentje:

Franciaországban élek ,ugyh szerintem en holnap fel is hívom a nőit, mert itt rettenet,h mennyi ideig kell várni a következő időpontig. Meg utana gondolom ultrahang, ahova úgyszintén külön időpont kell...

5 hetes kismama vagyok... :') hihhhhetetlen!!!de élvezem a hasszurkát,es minden pillanatát.

12 hétig kibírni h nem szólsz?! En a világba kialtanam már most :)

2016. jún. 1. 16:19
 14/17 Hubs válasza:
En is pont itt tartok,h van egy halvany esti pozim, de kicsot puffadok mintha megjonne, es van barna folyasom is. Holnap reggel tesztelek es ha pozitiv megyek orvoshoz a folyas miatt. Aggodom. Amugy meg kb egy hete rosszul alszom, ejszaka is erzem a hasam. Rem ez normalis. Neked gratula es jo babavarast!!
2016. jún. 2. 01:33
 15/17 anonim ***** válasza:

Hubs, ne aggódj! Mindkettő normális, a barnázás is, meg a hasfájdalom is. Nem lesz semmi baj!

A doki még semmit nem fog látni uh-n sem, tapintani sem lehet még az ennyire pici terhességet. De a barnázásra kaphatsz progipótlást.

Szurkolok és gratulálok! :)

2016. jún. 2. 08:54
 16/17 Hubs válasza:
Koszi! Ma reggel a clear blue is pozitiv 1-2 hetest ir. Most megyek dokihoz h tuti jo legyen minden, foleg a progeszteronnal. Bar tom h meg semmit nem fog latni.
2016. jún. 2. 09:08
 17/17 A kérdező kommentje:

Az utóbbi két éjszaka én is rosszul alszom, de ahogy utana olvastam nincs azzal sem baj. Max napközben mégfáradtabb vagyok. Ha delutan ledőlök aludni sokszor erős megjön érzésre ébredek, de az is normális.

Rendben lesz minden :) gratulálok a picihez :)

2016. jún. 2. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!