Aki évekig várta a babáját, es végül pozitívat tesztelt, voltak olyan korai tünetei a teszten kívül ami merőben más volt, mint a sikertelen hónapokban?
4 évig próbálkoztunk, és egyszer-kétszer előfordult, hogy késett, igy mikor nem jött meg időben, nem is gyanakodtam - feladtam már. :)
Először a mérhetetlen fáradtság volt gyanús, keltem, feküdtem, más nem igazán volt, mert ugyanúgy görcsölgettem, mintha meg akarna jönni. Talán még az volt gyanús, hogy mensi előtt szoktam barnázni egy-két napot, és akkor ez elmaradt.
4 nap késéssel már gyönyörű, erős pozitiv volt a tesztem. Utána jött a biztos tünet - én aki édességimádó vagyok, nem birtam ránézni semmi csokis dologra... :)
Mikor akarsz tesztelni Kérdező, késik már?
Köszönöm első valaszolo, hat igen van aki nem erzi a különbséget, azt hiszem a legtobben így vannak vele...
Aki meg erzi kedves 2, annak meg egy kis remeny. A fáradtság menses előtt nálam szokott lenni.
Képzelem, hogy milyen meglepetés es öröm volt mindkettőtöknek ennyi ev után pozitiv tesztet látni! :-)
6-7 nap mulva tesztelnek, dpo 16 korul.
Úgy látszik, hogy a fáradtság jelezhet mégis valamit, majd lehet hogy akkor meg faradtabb leszek:-)
a kávézástol viszont eddig soha nem volt bajom. Ezt a tunetet mar olvastam tobb helyen!
Köszi 6ka a választ es a szurkolast! Még egyelőre nincs semmi jele a sikernek, talán a hőmérséklet alakulás ad okot a bizakodásra. De még korai is lenne bármilyen jel. Dpo 10.
Szép napot nektek!
Nekem 9 év után sikerült, de semmit nem éreztem, pedig rengetegszer bemagyaráztam magamnak előtte terhességi tüneteket :) Én voltam a legjobban meglepődve mikor a kezemben volt a pozitív teszt!
Sok sikert! :)
Kérdező mikor fogsz tesztelni?
Kiváncsian várjuk az eredményt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!