Járt már így valaki? Erős teszt után halvány.
Figyelt kérdés
Sziasztok.Holnapra nem várom a mensimet. Rendeltem a neten 10-es teszteket,szerdán megérkeztek gondoltam megcsinálok egyet délelőtt 9 óra volt.Jól láthatóan pozitív lett,bár az egész tesztcsík festékes lett olyan rózsaszín és alsó részénél ahol a csíkot mutatta kicsit sérült,de a 2 csík jól látható.Tegnap csináltam reggel egyet az nagyon halvány lett alig látható(gondoltam valamelyik nem jó)ezért ma reggeli is csináltam ami halvány talán egy nagyon picit sötétebb. Most már csak hétfőn fogok csinálni,remélem nem jön meg holnap.Járt már így valaki?? Tudom nem szabad csak ha késik akkor csinálni,de ugyanolyan tüneteim voltak mint az első gyerekkel.2016. febr. 19. 14:20
1/6 anonim válasza:
A halvány csík is csík :) és milyen tüneteid vannak?
2/6 A kérdező kommentje:
Gyakori pisilés és az tűnt fel,hogy éjszaka is felkelek,a beágyazódási időszakban pedig hidegrázás,majd meleg érzés ez már nincs.Ezt a vastagabb csíkot nem értem ezek meg olyan halványak mint a lehelet,igaz nem kell forgatni látni de elhalványodott :(
2016. febr. 19. 16:10
4/6 anonim válasza:
Reméljük a hétfői is pozitív lesz!én szurkolok ,majd Írd meg mi lett az eredmény :)
5/6 A kérdező kommentje:
Nem tudok feltenni képet,elutaztunk anyósékhoz,nem is hoztam magammal semmi tesztet,hogy tényleg ne is csináljak hétfőig.Akkor már 2 nap késés lesz remélem rózsaszín lesz legalább.
2016. febr. 19. 19:56
6/6 A kérdező kommentje:
Pozi a hétfői is,csak elég halvány,de erősödik.
2016. febr. 23. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!