Még 3 hetes terhesen (mikor nem tudtam róla), kaptam Aktil duot felfázásra. Most 6 hetesen bélbacijaim lettek, megint kaptam aktil duot. A doki azt mondta lehet szedni. Biztos?
Meg kell szednem, hogy kiírtsam őkket, illetve kaptam floragynt is a hüvelyflóra pótlására.
Biztos nem ártok vele a babának így az elején?
2 antibiotikumkúra? De ha nem szedem be , az se jó, nem?
Volt valaki így a terhessége elején?
Pfff!
Tudnád Én mennyit kaptam a terhesség elején!?
És van egy gyönyörű 1 éves babám!
Nyugi, nem befolyásolja a babád egészségét egyáltalán!!
Ilyen korán még semmit nem jelent az antibiotikumos kezelés.Nincs méhlepény és nincs köldökzsinór.Nincs veled összeköttetésben az embrió.Nyugi,szedheted.
16+2 heteske.
Igen ilyenkor alakul ki minden szerve,de mivel a gyógyszert nem az embrió hanem Te szeded,az a Te keringésedbe kerül,a te gyomrodba nem az embrióéba.
Olvass kicsit az első három hónapról,de ne ilyen nyálas baba-mama portálokon,hanem normális orvosi oldalakon.
Nyugodtan szedheted a gyógyszert,a gomba is legyen kikezelve,semmi baj nem lesz.Akkor lesz baj,ha nem kapsz kezelést.
a kismama voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!