Nem gond szerintetek, hogy nem érzem még a babámat mozogni? Ha baj lenne lenne jele?
én is ebben a cipöben járok...12 hetesen voltam uh-n és 20+ hetesen megyek genetikára...és félek hogy nehogy baj legyen.
18 hetes kismami
nekem is 20 hetesen mozdult meg
38 hkm
Nekem 19. hétvégén mozdult csak meg egy este, mikor már feküdtem nyugalomban. Utána elég ritkán és csak pár naponta. Kb. a 23. hét óta viszont meg sem áll.
Türelem és ne idegeskedj, azzal árthatsz mindkettőtöknek.
30 hkm
Első babások általában a 18-20.hét környékén (kb.félidőnél) érzik biztosan a mozgást, de egyébként is függ attól is, hogy a méhlepényed hol tapadt meg, illetve milyen a tesfelépítésed (ha van némi plusz kg-ja valakinek, amiatt is később érezheti a babát). Attól hogy nem érzed, még ő mocorog odabent, főleg hogy ilyenkor még bőven van helye:) ! Ne aggódj, lehet napok kérdése, és érezni fogod, meg az UH majd megnyugtat, ha látod, hogy minden okés odabent!
Nekem is első baba, én a 16.héten éreztem először még akkor nem is mozgást, csak inkább "bugyborékolást, motoszkálást"... de határozottan mozgást csak a 19. héten, úgyhogy tényleg ne aggódj! Ilyen bugyborékolást se éreztél még? Vagy van aki ahhoz hasonlítja, mintha pillangók repkednének a hasában!:)
39 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!