Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A joslofajasoknal mennyire...

A joslofajasoknal mennyire erosek a fajdalmak, milyen erosen erezhetoek?

Figyelt kérdés
Azt hiszem olyasvalamit erzek, de nem tudom ez joslo e avagy nem az. A hasam jobb oldalana erzem, rovid ideig csak. Amilyet eddig meg nemereztem

2016. aug. 22. 19:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Tapasztalat anyukák a környezetemben azt mondják hogy ilyen mint az enyhe illetve közepes menstruációs fájdalom...
2016. aug. 22. 19:43
 2/10 A kérdező kommentje:
Koszi a gyors valaszodat. Nekem mensikor a derekam szokott fajni, mindig az jelezte hogy majd megjon. Csak nekem most a hasam faj a jobb oldalamon, amit eddig en nem ereztem meg. Es kicsit szur a mehemnel is alul, nagyon rovig ideig.
2016. aug. 22. 19:46
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem eros josloim voltak.ha nem rendszertelenul jottek volna,elindultam volna a korhazba.majdnem egy honapig voltak.iszonyu volt a vegere.

A mehszajam kinyilt 2 ujjnyira es ott meg is allt.hiaba repesztettek burkot,es adtak oxit.8napot tulhordtam.csaszar lett.

Az egesz hasam kemeny volt es fajt,plusz a derekam is.30-40mp is tartottak,volt,hogy 10 percenkent,volt,hogy 20 percenkent jottek.

Volt,hogy csak 1-2,de olyan is volt,hogy orakon keresztul tartott.

Nem hasznalt a tusolas,a magnezium,a helyzetvaltas...semmi.

Jott es ment magatol.

Persze nem volt olyan eros mint a szulesi fajdalmak(elsovel vegig vajudtam)de boven eros mensi korul mozogtak.

Hany hetes vagy?lehet a baba nyom valami ideget.

2016. aug. 22. 19:51
 4/10 A kérdező kommentje:
Csak neha kisse meggornyedve jarok a hazba, hasamon a kezem mert kicsit azert masabb most mint eddig
2016. aug. 22. 19:54
 5/10 A kérdező kommentje:
37 plussz 5 nap
2016. aug. 22. 19:56
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ha csak az egyik oldalon fáj, az nem jósló.

A jóslónál először a has alja keményedik meg szimmetrikusan, majd kiterjed az egész hasra, ami mint egy vákuum beszívódik.

2016. aug. 22. 19:58
 7/10 anonim ***** válasza:

Egyébként mindegy, hogy mit hogyan nevezünk, mert még ha jósló is, hetekig tarthat ez.

Az a lényeg, hogy ha beindul a szülés azt felismerd, de ez még biztosan nem az...

2016. aug. 22. 20:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem enyhébb menzesz szerű görcsölés volt és az egész alhasam, nem csak az egyik fele. Tesóm pl azt se tudja mi az a menzesz szerű görcsölés mert sose érezte és jóslót sem érzett sose. A fájásokat is először a derekában érezte meg. (persze később már nem)
2016. aug. 22. 20:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem változó szokott lenni. Van mikor enyhe de tegnap pl. brutaliti volt. Járásképtelen lettem tőle. 2. babám. 37+2 napos.
2016. aug. 23. 06:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem pl. nem fájt. Csak rendszereződő keményedések jelentkeztek a valódi vajúdás előtt pár órával. Előtte lévő hetekben meg jellemzően esténként keményedtem. Aztán a szülés is este indult be
2016. aug. 23. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!