A joslofajasoknal mennyire erosek a fajdalmak, milyen erosen erezhetoek?
Nekem eros josloim voltak.ha nem rendszertelenul jottek volna,elindultam volna a korhazba.majdnem egy honapig voltak.iszonyu volt a vegere.
A mehszajam kinyilt 2 ujjnyira es ott meg is allt.hiaba repesztettek burkot,es adtak oxit.8napot tulhordtam.csaszar lett.
Az egesz hasam kemeny volt es fajt,plusz a derekam is.30-40mp is tartottak,volt,hogy 10 percenkent,volt,hogy 20 percenkent jottek.
Volt,hogy csak 1-2,de olyan is volt,hogy orakon keresztul tartott.
Nem hasznalt a tusolas,a magnezium,a helyzetvaltas...semmi.
Jott es ment magatol.
Persze nem volt olyan eros mint a szulesi fajdalmak(elsovel vegig vajudtam)de boven eros mensi korul mozogtak.
Hany hetes vagy?lehet a baba nyom valami ideget.
Szerintem ha csak az egyik oldalon fáj, az nem jósló.
A jóslónál először a has alja keményedik meg szimmetrikusan, majd kiterjed az egész hasra, ami mint egy vákuum beszívódik.
Egyébként mindegy, hogy mit hogyan nevezünk, mert még ha jósló is, hetekig tarthat ez.
Az a lényeg, hogy ha beindul a szülés azt felismerd, de ez még biztosan nem az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!