Most derült ki hogy babát várok. Eddig E vitamint, Folsavat, Gravidát szedtem, illetve a palástfű teát ittam. Folytassam tovább ezek szedését? Az E vitamin jó a babának is?
Köszönöm szépen! :)
Az előzményhez hozzátartozik hogy volt egy beteg gyermekem akit félidőben elveszítettem, és azóta két vetélésem. Ezért is próbálok mindent megtenni!
A palástfűt hagyd abba.
Terhesvitamin szedésén kívül egyelőre nincs szükséged más vitaminra.
23 hetes kismama
Nekem is volt már vetélésem, utána rendesen utána olvastam a dolgoknak, illetve 2 dokit is kifaggattam, így nem igazán értek egyet az előttem szólókkal. A dokik (még Czeizel Endre is) azt ajánlják, hogy szedjünk terhesvitamint folsavval kiegészítve (egyik terhesvitamin sem tartalmaz elegendő folsavat). A palásfű teát pedig a terhesség alatt végig érdemes inni, ugyanis az első trimeszterben segít elkerülni a vetélést, később pedig a koraszülés megelőzésére alkalmazható. Egyébként ha rákeresel az interneten, mindenhol leírják ezt a palásfűről, csak szinte mindenki a ciklus második felével azonosítja...
Nagyon boldog, gondtalan babavárást kívánok!
Köszönöm szépen! :)))))))))))
Valahogy így gondoltam én is, csak nem voltam benne biztos, gondoltam vagy többen megerősítetek, vagy lebeszéltek.
Pont ma találtam egy cikket, amiben az E vitaminnal való kísérletet írják le habituális vetélőkkel. Pozitív hatást írtak. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!