Ebben a ciklusban kezdem a clostilbegytet. Mellette nem baj ha szedem a következőket: Bromocriptin, E vitamin, Gravida, Cickafark tea, Palástfű tea? Lehet ezeket együtt?
Szia. Én is szedtem a clostylbegitet. Az segített abban, hogy immár 35 hetes terhes vagyok. :-)
Az én orvosom kifejezetten szedette velem az E-vitamint, folsavat mellé.(de ha Gravidát szedsz az jó a folsav helyett is.) Én az Elevitet szedtem de nem minden nap. 3-4 naponta egyet. A gyógyteákkal vigyázni kell, mert a korai terhességben inkább okoz problémát mint jót. Egyébként szerintem a clostilbegit elegendő nem kell hozzá tea.Lesznek mellékhatásai ne ijedj meg. Fejfájás, rossz közérzet, apró menstruációs görcsök,hiszen a ciklusod rendeződni fog.Legalábbis reméljük.Ha van ezzel kapcsolatban még kérdésed írj!
Szia.
Nekem is Clostilbegytet írt fel a doki, de engem sem küldött sehová.Én is furcsállom mert állítólag kellene.Félek is egy kicsit szedni, de remélem ezzel sikerül!!! 10 évig szedtem fog.gát. 1 éve hagytam abba, de nagyon rendszertelen a mensim 32-44 naposak.Ezért mondta a doki hogy valószínű nincs peteérésem felírta a Clostyt meg mondta, hogy hőmérőzzek és 2 hó múlva menjek vissza. Ez volt 3 hete, de most járok a 42 napnál és még nem jött meg, már csináltam 2 tesztet negatív lett, mert átlagban olyan 35-37 napra jön meg. Negatív lett.Sajna!!!De még mindig nem jött meg.Ha szerdáig sem jön felhívom a dokit és csütörtökön elmegyek,ha negatív a teszt. Ha pozitív akkor várok még 1-2 hetet, mert a baba még pici lenne.Én csak Gravidát szedek.
Neked is rendszertelen a mensid, vagy miért írta fel a dokid???Első baba lenne? Mi már nagyon szeretnénk 3 hónapja próbálkozunk.És ti?
Én csak a Gravidát szedem tovább, de a gyógynövényeket is nagyon dicsérik.
Mi voltunk elötte vizsgálatokon, főleg én. Vérvétel, vizelet, hormonvizsgálat. A hormonvizsgálatból derült ki, hogy valami gubanc van velem. Ezért írta fel a clostilbegytet. Na meg persze nagyon rendszertelen volt a menszeszem, azért is. Mivel mi már 2 éve próbálkoztunk a férjemet spermavizsgálatra küldték. De végülis nálam vlt a bibi. Folyamatosan kellett hőmérőznöm ami nagyon idegesített már de használt, mivel nem tudtuk soha h.mikor volt peteérésem. De a bogyó teljesen beállította a ciklusom így már nem volt nehéz dolgunk. Mi mindig akkor voltunk együtt többször amikor a peteérés volt és előtte pár nap önmegtartóztatást végeztünk, hogy minél több katona tudjon célba érni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!