Mit szedtetek/*szedtek arra, hogy teherbe essetek? (Gravida/Elevit; cickafark és utána palástfű tea; E-vitamin; homeopátiás szerek)
Én folsavat kezdtem el szedni gyogyszertàros tanàcsàra.
Sokan furcsàn néztek ràm,de nem foglalkoztam senkivel,én szedtem.
3 év probàlkozàs utàn,folsavat szedtem 2 honapos szedés utàn teherbe estem.
Ma màr 33 hetes vagyok:)
Én már mindent szedtem, amit elképzelni lehet.
Ma már csak folsavat szedek, azt sem mindig, mert úgy érzem, csak a pénz megy rá:(
2007 január óta próbálkozó
Én szedtem Hormeel S cseppet, nem segített. Cickafark nem segített.
Aztán a babatervezők otthonáról rendeltem fekete üröm kapszulát, és végre lett tőle hosszú idő után peteérésem. A 2. ürömös hónapban jött össze a baba!
Szia! Én gravida+folsav+E-vitamin. Mindezt a tervezett teherbeesés elött 6 hóval kezdtem szedni (csak az esküvő után kezdtünk próbálkozni). Második hóban sikerült teherbeesnem a kislányommal (az elsőben beteg lettem, szerintem az sokat rontott az esélyeken).
8 hós kislány mamija
Mi egy éve próbálkozunk, dokihoz most megyünk szerdán.
Szedtem elevit,folsav, e vitamin kapszula, eddíg még nem jött össze a baba.
Remélem megtalálod a módját és hamarosan babás leszel.
Köszi a válaszokat! ;-)
Kedves 7. válaszadó: a Gravidát, a folsavat és az E-vitamint minden nap szedted??? Azért kérdezem, mert én csak felváltva: Gravida, másnap meg folsav és E-vitamin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!