Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek melyik név tetszik?...

Kinek melyik név tetszik? Balázs, Attila vagy Vendel? Úgynéz ki kisfiúnk lesz, csak a név választásban nem tudunk megegyezni!

Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 13:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

A vezeteknevhez a Vendel megy a legjobban.

Es amugy is ez tetszik:)

2010. ápr. 20. 19:11
 22/25 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Nekem is ez tetszik a legjobban!:)
2010. ápr. 20. 20:10
 23/25 anonim ***** válasza:
Attila!Szerintem nagyon szép név, és megy a vezetéknévhez.a Balázst a vezetéknév miatt nem választanám, úgy már tényleg sok egy kicsit.A Vendel nálam szóba se jöhetne, túl öreges, szigorú.De ez csak az én véleményem.Ha neked az tetszik, válasszátok azt!
2010. ápr. 21. 07:18
 24/25 anonim ***** válasza:
14.35-ös vagyok...nos, miben maradt a család? egyébként nekem is tetszik a Zsombor név...ha kiderül hogy fiú a picurkánk akkor két keresztneve lesz: Zsombor Balázs :-)
2010. ápr. 21. 08:52
 25/25 A kérdező kommentje:

Szia!Hát azthiszem nem Balázs lesz!

Mert én úgygondolom,hogy nagyon egybe olvad a vezetéknév a keresztnévvel.Én legszivesebben a Vendelnél maradnék,ha már a Zsombor leszavazták:)De még átbeszéljük,és lehet új nevek merűlnek fel majd!:)És hát szép neve lesz a babádnak ha fiú lesz:)

Jó baba várást kívánok neked és mindenkinek!Köszönöm a válaszokat!

2010. ápr. 21. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!