Börzsönyi Balázs milyen orvos?
Figyelt kérdés
Az érdekelne hogy emberileg, szakmailag milyen orvos? Magánrendelőjébe járt már valaki? Mennyibe kerül?:)első vizsgálatom lesz nála 6 hetes vagyok:)2010. dec. 13. 18:33
1/3 anonim válasza:
Szia, bár nekem nem ő az orvosom, a SOTE II-n amikor szültem a lányomat ő is bent volt a szülésnél. Végtelenül kedves, jókedvű, szimpatikus dokinak ismertem meg. Adódott egy kis gond a szülés után, és annak ellenére, hogy nem az ő betege voltam többször is feljött az osztályra, hogy megnézze hogy vagyok. Azt hiszem már ez is elmond róla valamit. Ha őt választod orvosodnak, szerintem jól döntesz. Ja, és nem utolsó sorban gratulálok a babához! Jó egészséget nektek.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tegnap volt szerencsém hozzá, én is csak isteníteni tudom őt! Végtelenül kedves, törődő volt velem is!
9 mm-es zsákot láttunk az ultrahangon. Hétfőn újra megyek hozzá :))))
2010. dec. 16. 14:48
3/3 A kérdező kommentje:
jaa, amúgy kiderült hogy csak 4-5 hetes lehetek:)
2010. dec. 16. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!