Kinek melyik név tetszik? Balázs, Attila vagy Vendel? Úgynéz ki kisfiúnk lesz, csak a név választásban nem tudunk megegyezni!
Igen Bazsika lenne a vezeték név!És hát a párom,nagyon szeretné ha a Balázs nevet kapná.
Köszi az eddigi válaszokat:)
Nekem csak azért fura mert a Balázst legtöbbször Bazsinak becézik (legalábbis ismeretségi körömben) és a Bazsika Bazsi vagy Bazsika Bazsika ugrott be.
Abszolút jóindulatból írom hogy inkább Attilára szavazok, pedig nagyon szeretem a Balázs nevet (ha fiúnak születek én is Balázs lettem volna :))
naná hogy a Balázs :-) nekünk ha fiunk lesz akkor az lesz a második neve.
én úgy hallottam hogyha magánhangzóra végződik a vezetéknév akkor inkább mássalhangzóval kezdődő nevet adjunk a babának.Így nekem az Attila nem jön be.Bár a Balázzsal összevetve túl sok a megegyező betü a két névben.
Bazsika Balázs Vendel
Bazsika Vendel Balázs
Az Attila egyaáltalán nem passzol szerintem
Hát ennek fényében NEM adnám a Balázs nevet! Ez olyan mint a " szinkronrendező: Miklós Miklós" :)))
Szóval Bazsika Bazsika??? Ne máááár lééci:)
Az Attila se jó mert az meg A val kezdődik a vezetéknév meg arra végződik...
Nincs egy másik lehetőség?:)
Hát nekem igazából a Vendel tetszik!:)
Másik név?Húha a Zsomborral és a Vincével szimpatizáltam nagyon,még az elején de hát azt leszavazták a csalában:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!