Napokon belül szülök, egyek kevesebbet?
Figyelt kérdés
Ha épp a szülés napján sokat eszek,az hogyan fog távozni?:S Előre is félek. Se hányni nem akarok se a szülőágyat wcnek használni....lehet böjtölni kéne?2016. aug. 21. 21:24
11/13 anonim válasza:
Vajudtam, nyomtam, nem jött ki, felálltam, mentem át a műtőbe.
12/13 anonim válasza:
A vajúdással együtt általában hasmenés is beindul még az elején. Ez nekem is így volt, vagy 5-6-szor voltam WC-n. Aztán már bent a kórházban kifejezetten kértem a beöntést, mert én is attól féltem amitől te. Mág az is "hatásos" volt. Utána már szerintem nem volt egyáltalán semmi bennem, mert szerencsére nem történt "baleset". Pedig még az aranyerem is kijött az erőlködéstől, tehát, ha lett volna valami, akkor biztos jön. Amúgy ez nem ciki, csak mi érezzük annak. Az ott dolgozóknak mindennapos. Nem tudom, hogy ez nyugtat-e egy kicsit. A hányással pedig: nekem lett hányingerem a vajúdás alatt., de végül nem hánytam. Ezt még ennyire se tudod befolyásolni, szerencse kérdése. Direkt ne kezd ditába
13/13 anonim válasza:
Bár még nem szültem, csak fogok, de én nem böjtölnék most. Kell az energia. Elnézést, ha hülyeséget írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!