Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Napokon belül szülök, egyek...

Napokon belül szülök, egyek kevesebbet?

Figyelt kérdés
Ha épp a szülés napján sokat eszek,az hogyan fog távozni?:S Előre is félek. Se hányni nem akarok se a szülőágyat wcnek használni....lehet böjtölni kéne?
2016. aug. 21. 21:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%

Nagy valószínűség szerint beöntést fogsz kapni a szülés előtt. Úgy fog távozni.

Sokak már a vajúdás kezdetekor sokat mennek wc-re, mert hasmenésük van. Így készül a szervezetük a szülésre. Ha szerencséd van, nagywc után indul be a szülés. :) Ezer féle variáció lehet. Ezért, azért ne éhezz!

2016. aug. 21. 21:28
 2/13 anonim ***** válasza:
33%
Semmiképpen nem kell böjtölni, de ehetsz könnyebb ételeket, sok saláta, párolt zöldség, gyümölcs, hal, esetleg barnarizs. A kórházban kérj beöntést (én fogok), mert így biztosan kiürülnek a belek és nem fogsz attól tartani, ha nyomsz, akkor széklet is ürül. A hányással sokmindent nem tudsz csinálni, van, aki hány, van, aki nem, ez alkatfüggő és nem igazán függ attól, hogy mit ettél. Sok sikert! 37+4 hkm
2016. aug. 21. 21:31
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Egyél nyugodtan ugyanúgy, a böjtölés árt a babának. Amikor elkezdődtek a fájásaim, hasmenésem is lett, így beöntést sem kaptam és hányás ellen is kaptam valami rossz ízű löttyöt. Ne aggódj, láttak ők már cifrább dolgokat is ezeknél.
2016. aug. 21. 21:32
 4/13 anonim ***** válasza:
77%
Enned kell,szükséged lesz az energiára. Én kaptam beöntést,mégis a szülőágyon is jött, ahogy nyomtam. Akkor egyáltalán nem érdekelt, sem az orvost,sem a nővért. Náluk minden napos dolog az ilyen "baleset". Férjem is bent volt ráadásul végig velem. Senki sem foglalkozott ezzel, a baba volt a lényeg. Szóval emiatt egyáltalán ne aggódj :)
2016. aug. 21. 21:47
 5/13 anonim ***** válasza:
33%
Én nem ettem már 12 órája semmit amikor szültem (vajúdás alatt már nem lehetett), beöntést is kaptam, mégis hánytam a szülőágyon. Aminek jönnie kell az jönni fog. Ne koplalj, maximud ne tömd degeszre magad, egyél normálisan.
2016. aug. 21. 21:49
 6/13 anonim ***** válasza:
77%
Egyél, szükséged lesz az energiára, hidd el! Én enm kaptam beönést, volt is baleset a szülőágyon, de ez van... nem az én hibám, nem is éreztem, csak mikor felálltam láttam.
2016. aug. 21. 21:54
 7/13 anonim ***** válasza:
77%
Eszembe sem jutott koplalni emiatt. Az en vajudasom elegge hosszu volt, siman pizzat sutottunk meg a ferjemmel kozben. Sot, meg a kitolas elott kozvetlenul is ettem. Beontest nem kaptam, megsem jott semmi a kitolasnal, maximum vizelet. De oszinten szolva ez nem nagyon tunt fel ott a sok magzatviz meg minden kozott.
2016. aug. 21. 21:55
 8/13 anonim ***** válasza:

NEkem ebéd után indult a szülésem, nem hánytam, nem jött semmi alul sem, pedig nem kaptam beöntést (egyik szülésemnél sem).

Egyrészt nem ezen múlik, másrészt nagy hülyeség nem enni, mert nagyon kell az energia.

Én amikor megindul a vajúdás, szőlőcukrot is szoktam enni, jó pár darabbal.

Másrészt aminek ki kell jönni, az csak jöjjön, mert attól meg könnyebbülsz. Az ápolószemélyzet meg az orvosok már láttak ennél különbet is, hidd el nincs az a végtermék, amit ne láttak volna ezerszer...

2016. aug. 21. 22:29
 9/13 anonim ***** válasza:
nálunk lehet enni vajudas kozben, nekem ugy hoztak be tálcán a kaját…viszont hánytam is és hasmenésem is lett..(pedig nekem aztán hasmenésem szerintem sose volt elotte) nem kell ilyesmitol tartani, a természet megoldja, ha meg nem abban sincs semmi érdekes.
2016. aug. 21. 22:42
 10/13 anonim ***** válasza:
Bocsánat, off: 6-os válaszoló "mikor felálltam".....mikor?? Szültél, felálltál, kisétáltál? Vagy hooogy??? :D
2016. aug. 22. 02:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!