Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy kezeljem a türelmetlenség...

Hogy kezeljem a türelmetlenségemet?

Figyelt kérdés
A 39. hétben vagyok és már annyira mennék szülni, kezdek ingerült lenni, főleg, hogy semmi bajom. Még csak nem is vizesedem, semmi. A karomban akarom már tartani egészségben. Ha a túlhordásra gondolok, lever a víz. Azt már végképp nem szeretném. Ti hogy vagytok ezzel?
2008. szept. 30. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is a 39. hétben vagyok, és nagyon várom a babát. megpróbálom magam elfoglalni, és arra gondolok, hogy a bébim tudja, hogy mikor kell előbújnia, és bízok benne, hogy időben lesz, nem fogom túlhordani. Egyelőre van még időnk, és jó helyen van. Előre ne idegesítsd magad, légy optimista. Kitartás! És mielőbbi, könnyű szülést kívánok neked!
2008. szept. 30. 20:45
 2/5 Nikcsi ***** válasza:
100%

Szia!

En a 37. hetben jarok, 5 hete nem dolgozom, mar itthon vagyok es tomoren szolva, szetvet az ideg. :) Mar megvettem mindent, osszepakoltam a korhazi csomagot, kimostam a bebiholmikat, kinyaltam a hazat. Tudom hogy van meg 3 hetem, csak hat olyan lassan telnek a napok, pedig igyekszem minden nap valami hasznosat es foleg idoigenyes dolgot csinalni.

Ha ez vigasztal, gondolj arra hogy te mar ket hettel elottem jarsz! :) :) :)

2008. szept. 30. 20:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én péntekre vagyok kiírva, de amellett, hogy már nagyon várom a babát, igyekszem türelmes lenni. Gondolj arra, hogy azért már látni a végét.

Nekem a családom is nagyon türelmetlen, a párom mindennap azzal megy el dolgozni, hogy hátha ma lesz valami. A nagymamák pedig naponta kétszer felhívnak, hogy nincs még valami, mintha attól gyorsabban kibújna a picurkánk. Aranyosak, örülök, hogy így várja mindenki, amellett, hogy rosszabb perceimben legszívesebben megmondanám, hogy hagyjanak már békén, és bírják már ki azt a néhány napot, ami hátra van.

2008. szept. 30. 21:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! 3. vagyok, van még egy javaslatom, ha esetleg még nem csináltad meg. Én írtam listát a páromnak, hogy miket kell csinálnia, letöltöttem az OEP és a MÁK honlapjáról a támogatásokhoz szükséges papírokat, amit tudtam kitöltöttem.
2008. szept. 30. 21:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató szavakat! Mostmár ki kell bírni valahogy! Szép és gyors szülést mindannyiunknak! ;-)
2008. okt. 1. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!