Hat hetes baba a pocakoban az mar bisztos hogy megmarad, megfazas miadt elveszithetem?
Ne ijedj meg és főleg ne gondolkozz azon, hogy bármi baja is lehet a kicsinek! Beszélj hozzá és mond el neki, hogy te most ugyan beteg vagy, de neki fejlődnie kell és növekednie rendesen.. És főleg gondolkozz pozitívan! Sokan elvesztik a babájukat, de te nem ezek közé tartozol!!! Ha így fogod fel, tuti nem lesz semmi baj! Ha állandóan azon aggódsz, hogy emiatt baj lesz, nagyobb az esélye, hogy lesz is.. Örülj a babádnak és gyógyulj meg hamar!!!!
Egy szintén beteg 23 hetes kismama
Ne aggodj!Nekem miutan pozitiv lett a tesztem rogton ra 2 napra elojott a gyonyoru megfazasom,amit a keresztfiamtol kaptam el...hat ,megszenvedtem vele,de mezzel es hagymateaval kikuraltam magam es csak a jora gondoltam,h baj nem lehet...igaz a kura sikerult,de meg utanna meg 1 jo hetig folyt az orrom,de az mar nem volt veszes...
Csak pozitivan!
Ami a legfontosabb az,h keruld a gyogyszereket!!!
Gartatulalok!
30 hetes kismami
Olyan nincs, hogy most már biztos megmarad, bármikor elveszítheted a terhesség alatt.
Komolyabb láz okozhat vetélést a terhesség alatt vagy koraszülést a későbbiekben.
23 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!