Nektek meddig tartot a terhesség elején az ólmos fáradság, semmit sem akarok csinálni érzés?
Én sem az elsőnél sem most nem vagyok fáradt, semmi panaszom nem volt egyiknél sem se hányinger se semmi.
Ha nagyon fáradt vagy aludj ameddig lehet baba mellett nem fogsz tudni. :) Azt írták előttem, hogy max félidőig. Addig esetleg fogadj takarítőnőt. www.rendi.hu
Esetleg nem vagy vérszegény? Egy kis vas lehet csodákat tesz.
Kitartást és boldog babavárást!
21hkm
Nekem az első terhességemnél kb a 13-14. hétig tartott, valahogy végigdolgoztam a napot, hazajöttem, az itthonlét kómában telt, alig láttam a férjemet :D. Néha félálomban felfogtam, hogy valamit körülöttem sertepertél, próbál kommunikálni velem és hasonlók, nem járt sok sikerrel :D.
Most 8 hetes vagyok, egyelőre semmi ilyen, lekopogom. Pont valamelyik nap gondoltam arra, hogy mi lenne velem ha most is olyan bazi fáradt lennék, vajon hogy tartanék lépést a 2 éves energiabomba fiammal.
Nekem a 12-13. hét körül múlt el.
Most 24 hetes vagyok, most meg néha az álmatlansággal küzdök :D
De amugy én vashiányos is vagyok. Ha nem múlna nálad nézesd meg egy vérvétellel a vasat.
Az első két terhességemnél nem tapasztaltam ilyet , most viszont szinte a legeleje óta olyan fáradt vagyok , hogy egész nap tudnék aludni vagy csak simán pihenni. A 15. Héten elmúlt de ezekszerint csak átmenetileg mert most 17 hetes ugyanúgy van minden. Ami azért kellemetlen mert még dolgozom .
17 hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!