Az lehetséges, hogy már öt hetesen látszik a pici?
Figyelt kérdés
én voltam a tegnapi két halovány csikos beszéltem az orvossal és azt mondta hogy a jövőhét pénteken menjek vissza ultrahangra mert akkor leszek öthetes és akkor már látni fog valamit!2007. nov. 16. 07:14
1/6 anonim válasza:
Szia nekem 5-6 hetesen, csak a petezsákot látta a doki, majd 2 hét múlva visszarendelt akkor látszott már a szívcső pulzálása, azt mutatta meg a monitoron.
Boldog babavárást (16. hetes kismama)
3/6 anonim válasza:
Változó, szinte mindenkinél más. De ha szerencséje van a dokinak, meg jó a gép akkor a petezsákot már láthatja.
4/6 anonim válasza:
Mi 4 hetesen és 5 naposan voltunk először UH-on,ahol látták a petezsákot,ami kb. 13 mm volt benne a babát,aki kb. 3 mm volt.:)
Akkor még a szívhangot nem látták,cazt két héttel később hallhattuk először.
5/6 anonim válasza:
Nekem az első uhon 5 hetes 3 napos terhességet állapítottak meg. A petezsák látszott, a "baba" még csak egy pötty volt, amit a cursor el is takart:-) De már pulzált, bár ez még nem szívdobogás volt.
Amúgy sokaknál még 7 hetesen sem látják, tényleg változó...
Türelem és sok sikert:-)
6/6 anonim válasza:
Én 5 hetesen mentem el orvoshoz aki ultrahang alapján már látta, sőt nekem meg is mutatta. Igaz, hogy még nagyon pici, de már látszik hogy ott van :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!