Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit veszel használtan és mit...

Mit veszel használtan és mit újan az újszülött babádnak?

Figyelt kérdés

Azért hangsúlyozom az újszülöttet, mert azokra a bevásárlásokra vagyok kíváncsi, amit még kismamaként végzel. Ruhát például veszel használtan? Nagyobb korúnak (egyévestől felfele) simán vásárolnék másodkézből, de az újszülött bodykkal még nem barátkoztam meg, mint használt ruha. És a használt alatt nem azt értem, amit ismerőstől kapsz,mert az más tál tészta, - ott ismered az előző használót-, hanem amit te veszel például turkálóból.

Babakocsit, kiságyat vettél/vennél használtan? Nálam a babakocsira igen, a kiságyra inkább nem a válasz.

Kíváncsi vagyok ti miből vettetek újat és miből használtat a születendő babának?

2016. aug. 16. 18:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Babakocsit, bútort újjonan vettem, használttal se lett volna bajom, ha találok pont olyat, ami tetszik, jó állapotban. Légzésfigyelőt, cumisüvegeket, törölközőket, is újat vettem. Ruhákból vegyesen, terhesen sokat vettem használtan is, mert volt időm turizni és újszülött ruhát majdnem tiszta új állapotban lehet venni, nem igazán használódik el. Mostmár nem veszek használtat, mert hosszabb ideig hordja és nincs időm turizni. Mikrós sterilizálót használtan vettem. Játszószőnyeget és néhány játékot is. Kádat is újat vettem, lázmérőt is.

Szóval lényegében csak néhány ruhát és játékot vettünk használtan.

2016. aug. 16. 21:22
 12/14 anonim ***** válasza:

En hasznaltan vettem : kisagy, pelenkazo, szekreny babaruhaknak, forgo agy fole, pihenoszek moshato huzattal

Amit ujonnan : matrac, ruhak ( hasznaltat nem vagyok hajlando raadni csak amit a ket unokatesojatol orokolt ) , legzesfigyelo, mellszivo, cumisuveg, ragokak, babakocsi ( ezt ujat akartam )

2016. aug. 16. 23:30
 13/14 anonim ***** válasza:
En vegyesen vasarolok, babakocsi legzes figyelo, hordozot hasznaltan uj allapotut talaltam, butorok kisagy a testvereim gyerekeitol orokoltuk, ahogy sok ruhat is.. idegentol nem vennek ujszulott ruhat az biztos, ahogy cumikat sem :) matracbol is ujat fogunk venni..
2016. aug. 17. 06:52
 14/14 anonim ***** válasza:

használtan: kaptunk babaruhákat és játékhidat, adamo hintát, pelenkázót, egyéb játékokat barátainktól, amit vettünk használtan: babakocsi, pihenőszék

A többi új volt, pl. légzésfigyelő, ruhák, kiságy, kád, utazóágy.

2016. aug. 17. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!