Testvérbabakocsit hol találok még használtan a vaterán, teszveszen, expresszen kívül, ami képes oldal? 2,5 éves, és újszülött gyermekeimnek kéne.
Igen, ez gyönyörű, de bevallom Neked, én nem ilyen nagyon szépre gondoltam. :)
Vagyis, hogy érthetőbb legyen, amit írok, olyanokat nézegetek, amik inkább az olcsóbb kategóriába tartoznak. Nem használnám sokat, mert csak a boltig, postáig kéne, ami kb. 800m-1km. Nem akarok túl sok pénzt beruházni, viszont kell vennem egyet, mert falun lakunk, ahol nincs járda, hogy a nagyobb motorozhasson mellettem, a testvérfellépővel meg gondok lennének az út mentén a murván-göröngyös padkán.
semmilyen hibája, hiánya nem volt, csak kopott és régebbi modell. már 2*2 gyereket kiszolgált. Tény, hogy kicsit kopottas a szövet nem olyan csillivilli de ezen kívül semmi baja.
ő az:
Megnyugtattál, hogy küldtél róla képet. :) Így értem már, hogy miért 10.000.-. Valóban régebbi modell.
Érdekes, hogy nekem többek között azért tetszett meg ez a kocsi, mert pohártartós a tálcája, és narancssárga. Na meg van egy egyszemélyesünk sötétkékben.. :))
engem nem zavart hogy kopott (tálcái ennek is vannak amúgy, csak számomra teljesen felesleges) és kék (két lányé, de sosem érdekelt az ilyesmi). Azt sem tudtam beválik-e a testvérkocsizás így nem mertem volna ennél többet rákölteni.
Amúgy akár régi, akár új modell: szuper!!! strapabíró, könnyen irányítható, csak jót mondhatok róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!