Tegnap voltam dokinál, babát várok. Csak egy kis fekete foltocskát láttunk, akkor most hány hetes lehetek?
Figyelt kérdés
2008. szept. 30. 17:41
11/19 anonim válasza:
Utso vagyok bocsi nem naposak hetesek :-))
12/19 anonim válasza:
Mondania kellett volna, hogy hány hetes vagy.
De nekem kis pontocskát 5 hetesen és 6 naposan látott.
A hasfájás pedig teljesen normális ilyenkor.
Boldog babavárást.
23 hetes kismama
13/19 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm mindenkinek!Nagyon aranyosak vagytok!! Nektek is minden jot és nagyon jo egészséget!!!
2008. szept. 30. 18:19
14/19 anonim válasza:
szia!!!
Akkor velem is egyidős vagy!!!Nekem aug.25-én volt meg a mensim,ma voltam uh-on. És nekem is csak egy fekete foltocska volt látható!!!Én kb. 4 hetes lehetek!!!Neked nincsenek hangulatváltozásaid??Hogy viseled?? üdv: Betti
15/19 A kérdező kommentje:
Szerencsére már nincsenek, csak néha néha. Most, hogy már tudom, babánk lesz, már csak vigyorgok egész nap mint a fakutya. Kimondhatatlanul boldog vagyok!!!! :))))
2008. szept. 30. 18:22
16/19 anonim válasza:
Nekem néha vannak nem vészesek.A páromnak mondtam,ha bolond vagyok hagyjon a csudába.HORMONOK!:-))Igy is tesz..aztán jót nevetünk rajta.Ezek szerint Neked is vannak Te hogy viseled?Ha gondolod irhatunk priviben egymásnak!Üdv Elisabeth!
17/19 anonim válasza:
Szia!!!
Szerintem 5-6 hetes a babád!!!!Sok sikert a továbbiakban!!!
18/19 A kérdező kommentje:
köszike a jokivánságokat.Nagyon vigyázok rá!! :))
2008. szept. 30. 18:28
19/19 anonim válasza:
Szia!
Nekem pedig augusztus 23-án volt meg utoljára:D!
Én ma voltam uh-n és látta már a kis petezsákot és benne a kis embriot olyan jo volt látni:DD!
Én 5 hetes vagyok!
Boldog babavárást:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!