Debreceni kismamák! Szült (vagy fog szülni) valaki Dr. Fekete Istvánnál a klinikán?
A barátnőm nála szült Ő volt a dokija mindkét szülésnél.
Meg volt elégedve vele nekem ugyan morcosnak tünt de gondolom azért mert 1x3 percet beszéltem vele.
Nagyon lelkiismeretes és normális ahogy a b.nőm elmondta de a személyes tapasztalat fontosabb..
08:52-es írtam privit.
Másik válaszadó köszönöm neked is.
SZia!
Én hozzá járok terhesgondozásra a Szent Anna utcai rendelőjébe, és várhatóan szülni is nála fogok. Nem tudom, szülőorvosként milyen lesz, de nem is helyezek rá akkora hangsúlyt. Nőgyógyásznak nagyon jónak tartom, de el tudom képzelni, hogy szülőorvosnak esetleg kevésbé megbízható. Ha így is lenne, szerintem az ügyeletes orvosnál is épp olyan ellátást kap majd az ember. Te hozzá jársz terhesgondozásra, vagy még nem ismered? A Klinikán van szülésfelkészítő, ott úgyis lehet szülésznőkkel beszélni, ami talán fontosabb is, mint a szülőorvos! Mikorra vagy kiírva? Én június 28-ra, reméljük, nem akkor lesz szabadságon...
Szia!
Én is hozzájárok. Meddőség miatt kerestem fel, és teljesen elégedett vagyok vele. 1-2 fórumon viszont olvastam, hogy éjjel nem jön be és valahol 120 ezret írtak a szülésre. Ezt kicsit soknak tartom. Ezért estem gondolkodóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!