Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Debreceni kismamák! Szült...

Debreceni kismamák! Szült (vagy fog szülni) valaki Dr. Fekete Istvánnál a klinikán?

Figyelt kérdés
Minden érdekel: tapasztalatok, tarifa (ha gondolod priviben). Előre is köszönöm.
2011. márc. 27. 19:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Csak egyet mondok,éjszaka ne akarj szülni!
2011. márc. 28. 08:52
 2/12 anonim ***** válasza:

A barátnőm nála szült Ő volt a dokija mindkét szülésnél.

Meg volt elégedve vele nekem ugyan morcosnak tünt de gondolom azért mert 1x3 percet beszéltem vele.

Nagyon lelkiismeretes és normális ahogy a b.nőm elmondta de a személyes tapasztalat fontosabb..

2011. márc. 28. 08:58
 3/12 A kérdező kommentje:

08:52-es írtam privit.

Másik válaszadó köszönöm neked is.

2011. márc. 28. 09:46
 4/12 anonim ***** válasza:

SZia!

Én hozzá járok terhesgondozásra a Szent Anna utcai rendelőjébe, és várhatóan szülni is nála fogok. Nem tudom, szülőorvosként milyen lesz, de nem is helyezek rá akkora hangsúlyt. Nőgyógyásznak nagyon jónak tartom, de el tudom képzelni, hogy szülőorvosnak esetleg kevésbé megbízható. Ha így is lenne, szerintem az ügyeletes orvosnál is épp olyan ellátást kap majd az ember. Te hozzá jársz terhesgondozásra, vagy még nem ismered? A Klinikán van szülésfelkészítő, ott úgyis lehet szülésznőkkel beszélni, ami talán fontosabb is, mint a szülőorvos! Mikorra vagy kiírva? Én június 28-ra, reméljük, nem akkor lesz szabadságon...

2011. márc. 28. 11:19
 5/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, most nézem a kérdésed: mi hatvanezer forintot készülünk adni neki, ha bennt lesz (egy uh-s vizsgálata 6000 Ft). Elég sok pénzt otthagy az ember a terhesgondozás során is, ennél többet nem költenénk rá..
2011. márc. 28. 11:21
 6/12 A kérdező kommentje:

Szia!

Én is hozzájárok. Meddőség miatt kerestem fel, és teljesen elégedett vagyok vele. 1-2 fórumon viszont olvastam, hogy éjjel nem jön be és valahol 120 ezret írtak a szülésre. Ezt kicsit soknak tartom. Ezért estem gondolkodóba.

2011. márc. 28. 11:31
 7/12 anonim ***** válasza:
Sosem értettem ezt a "tarifa" dolgot...gondolod, hogy ha nem adsz 120-at, akkor hazaküld még pénzért? Ha így lenne, és kijelentené, hogy nála ennyi a szülés, abban a pillanatban megköszönném és lemondanám hogy nála szülök. Ezt ő sem várhatja el egy átlagos keresetű embertől..a hálapénzben pont az a lényeg, hogy annyit adsz, amennyit gondolsz, nem? Szóval szerintem ennyit nem ér a dolog, akkor inkább szülnék ügyeletesnél. Te mit gondolsz erről?
2011. márc. 28. 11:55
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem tudok mennyit kér vagy kér-e egyáltalán. Még nem beszéltünk erről. Csak itt olvastam az egyik kérdésre adott válaszban.
2011. márc. 28. 12:58
 9/12 A kérdező kommentje:
2011. márc. 28. 13:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Én is hozzájárok, egyenlőre azért, mert nem akar összejönni a baba, de utána terhesgondozásra is hozzá szeretnék menni. Teljesen megvagyok vele elégedve. Én is hallottam egy kismama ismerősömtől, hogy 120.000 kér a szülésért.
2011. márc. 28. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!