Debreceni kismamák! Szült (vagy fog szülni) valaki Dr. Fekete Istvánnál a klinikán?
Figyelt kérdés
Minden érdekel: tapasztalatok, tarifa (ha gondolod priviben). Előre is köszönöm.2011. márc. 27. 19:26
11/12 anonim válasza:
Sajnos nekem is volt vele kapcsolatba rossz élményem nekem az egyik barátnőm ajánlotta és el is mentem hozzá, amikor megkérdeztem, hogy vállal e azt mondta igen 100.000 Ft, de nekem sajnos nem volt rá ennyi pénzem erre közölte akkor 6000 a beszélgetés. Hát tudjátok inkább sarkon fordultam megszültem a gyerekemet egyedül hisz abban senki nem tud helyettem segíteni az ügyeletes is aranyos volt.
De akiknek hálával tartozom és nem sajnáltam az a pénzt odaadni azok a csecsemős nővérek na nekik hálával tartozóm na nélkülük nem tudtam volna megszoptatni a kisbabámat. A szoptatás az nem olyan könnyű mint amilyennek gondoljuk.
Köszönöm a sok segítséget 7 éves kisfiú anyukája
12/12 anonim válasza:
Én mindkét gyerkemet nála szültem, a kicsit pont 3 hete. Nagyon elégedett voltam, ha szülnék harmadjára, csakis nála! terhesség alatt végig alapos és óvatos volt, nekem mindkét terhességem elég problémás volt. Tarifáról én nem tudok.... Mindkétszer annyit adtam, amennyit gondoltam és tudtam, de ez tényleg hálapénz volt, hisz már a teherbeeséshez is kellett orvosi segítség mindkétszer, így kávzi neki köszönhetem, hogy van két gyönyörű és egészséges gyerekem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!